Floorplan въпрос

S

siva_7517

Guest
Здрасти,

Някой знае ли настойнически за IO подложка за floorplanning в интернет?
Отколкото

Поглед Siva

Той wud бъде по-добре, ако се отнасят до ф инструмент ръководства на компютъра магма или социален среща ...

IO Floorplan се нови технологии за продавачите на ЕАО.Synopsys е annouced JupitorIO споразумение за Йо.

Ако вашият проект не е по-критичен времето на Йо, можете да поставите IO като вашия опит.Място на определена клетка IO близо до връзката логика.

Ако имате висока честота Актуално IO, като DDR или SDR данни сигнали, можете да използвате IO място инструменти.Но лично аз ще perfer manaul място, тя може да даде повече, отколкото средствата acurrucy ЕАО.

Здрасти,
Мисля, че Юпитер ръчно или среща за употреба е добър някой

Здрасти,

Може ли някой да даде някои примери за това как да напишете IO място подложка.В необходимо да се създаде. IO файл за внос на среща.Обикновено например ще ми помогне да разберем по-добре срещата за употреба.
Отколкото.

Сива

Здравейте siva_7517

Можете да стоварвам IO файл от една среща.
Когато импортирате дизайнът за първи път, не е необходимо да се даде на файл Йо.И след това автоматично ще срещат клетки споразумение IO около ядрото.Можете да използвате Файл -> Save -> IO ...за да запишете файла Йо.Тя е два вида, местоположението и последователност.Можете да променяте IO файла на вашето желание.

Успех

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back