Flash ADC сравнение

I

Ipanema

Guest
Здрасти,

Аз
съм проектиране на 6-битов флаш ADC.В сравнение, че аз
съм с не разполага "хистерезис" характеристика и сравнение доставките идват директно от VDD без напрежение регулатор.Аз
съм се тревожи, че шума идва от захранването ще предизвикат нежелана смяна на сравняваните.Трябва ли да се тревожи за това?или как да се гарантира, че преминаването на нежелана сравнение никога няма да се случи.

Благодарности.

какъв тип сравнение?

нормално,
няма проблем за това.

В сравнение, че аз
съм се използват типичните два етапа opamp конфигурация с pmos като вход.Защо си мислите, че доставката на шум, няма да доведе до нежелано превключване грешка?

Благодарности.

Тя зависи от честотата на доставката шум.В PSRR е ниска за този вид сравнение

Колко PSRR ми трябва на шума честота?

Как да се определи честотата на шума, защото шумът от преходно симулация са само случайни разчесвам?

Благодарности.

Ipanema написа:

В сравнение, че аз съм се използват типичните два етапа opamp конфигурация с pmos като вход.
Защо си мислите, че доставката на шум, няма да доведе до нежелано превключване грешка?Благодарности.

Можете ли да ми обясните какво е postive обратна товар?

FYI, моята система Основната сигнал пътя ключове в 1.25Gbps, докато ми сравнение, само трябва да работят при максимална 1KHz.Аз
съм се опитват да намалят лента на моя сравнение още по-надолу, като в момента тя е с честотна лента от 100KHz.Това ще помогне?Каква трябва да бъде цел бърза?

Само за уточнение, приложен е сравнение, че аз
съм използват без RC обезщетение мрежа.

Благодарности.

подобни на два етапа сравнение се използва 8-битов ADC, това не е проблем

Благодаря за сигурност.Въпрос:

1) Използвате ли регулатора за сравнение?

2) Какво е вашето 1LSB напрежение?

Благодарности.

висока скорост ADC
1.тръбопровод
2.гънка
3.Flash

300MHz флаш A / D може да използвате "превключвате сравнение" използване превключвате кап ..и часовник
Ще направя авто нула (отмените компенсира ...)

сравнение употреба "preamp мандало" за висока скорост на сигнала

Вие КН намерите много хартия говорим за това A / D

Защо да използвам светкавица ли са ниски speed.6 малко трябва да бъде не problem.but според PSRR

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back