FDTD проблеми за помощ.

G

Guest

Guest
Имам някои проблеми в FDTD да help.First ви благодарим за четене.

1.Цин (W) = V (W) / I (W), как да намерите на контура на З за I (т)?Вземете дипол като пример.Контурът трябва да бъде около фуражната разликата в или около ръката?
2.Когато ние пресмятаме лента дипол (дебелина = 0), един контур за I (т) също е needed.Should включа Н компоненти по посока на дебелината?
3.If ПМЛ се използва, следва известно разстояние между антената и ПМЛ се остави като тази на Mur АВС?
Благодаря ви за отговора!

можете да се обърнете към книгата Садику за FDTD.

Играчите>>

За 3-та позиция, на минимално разстояние от един Дължина на вълната (10 клетки), следва да се считат между антената и ПМЛ, която се различава от MUR, че е около 200 клетки aprox ...

Аз наистина не харесват MUR.ПМЛ е добър, но погледнете UPML.Тя е по-опростена форма, и 60 db затихване, подобни на ПМЛ, с 10 слоя OS ABC и 10 клетки от разстояние (минимум) между структурата и ABC.

chamineh написа:

Играчите>>За 3-та позиция, на минимално разстояние от един Дължина на вълната (10 клетки), следва да се считат между антената и ПМЛ, която се различава от MUR, че е около 200 клетки aprox ...Аз наистина не харесват MUR.
ПМЛ е добър, но погледнете UPML.
Тя е по-опростена форма, и 60 db затихване, подобни на ПМЛ, с 10 слоя OS ABC и 10 клетки от разстояние (минимум) между структурата и ABC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back