eReader или eInk дисплей Development Kit

S

simce

Guest
Здравейте, аз бих искал да си играем с дисплеи eInk, но шевове невъзможно да се намери комплекти за развитие по тази тема. Съм играе с търговски eReaders, но имам нужда от комплекта за разработка, за да бъде в състояние да изгради нов Linux ядрото, която ще работи с набор от необходими драйвери и да е възможност за коригиране на грешки да го използвате JTAG. Много сайтове за продажба се предлагат този вид на комплекти, но това не е възможно да се закупи такъв комплект (те имат различни извинения защо това е така)! : Х Идеалният комплект, че гледам, след като трябва да се: Процесор: ARM Cortex A8> 600MHz RAM: 128MB Flash: 128MB eInk от всякакъв вид с контролер Android порт за този форум. Ако имате някакви информация по тази тема, моля да ми го изпраща. Благодаря. Симе

Здравейте аз се надявам, че ще бъдат полезни за вас: [URL = http://electronics.visionect.si/] Visionect Electronics [/URL]

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">-------- - Мнение добавя в 22:01 ---------- Предишна публикация е в 20:05 ----------</span></span>
А пък [URL = HTTP: / / www.windowsfordevices.com/c/a/News/Freescale-iMX502-iMX503-iMX507/?kc=rss] ARM Cortex-A8 чипове целеви по-ниски разходи електронни четци - Новини - Windows устройства [/URL]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back