B
badbiki
Guest
Това е автомобилната, свързани с темата.Основно аз имам следните citcuit горе и тичане.но по някаква странна причина, когато си достъп до горната част на региона (Colum 13,14,15,16) на матрицата 16x16 тя има проблеми ..би могло да бъде проблем верига или ATMEL микро въпрос.
Резултатите от 374 капаче Отидох в пристанище на ATMEL един процесор, който постоянно прочитания в пристанището, и го изпраща чрез сериен ..къде са ми софтуер улов на късче поток, намира стартов бит и показва, когато е на 16x16 матрица ..Много просто ВБ кодиране ..
Може ли някой да очертае някакви проблеми и може да се срещат тук?всички чип и следва да направи избор?HCT или HC серия и т.н.?
Предположения
* 200ns OE -> изходни данни валиден пъти EPROM
* Карта на места чете само два пъти в минута.мотори reving до ~ 7500 об.
/ мин
* Atmel Сериен Baud @ процент 19200
В 4-16 и 3/8 линия декодери са използвани, за да изберете коя област да търсят в 256bit за даден адрес диапазон (16x16 матрица) ...само все едно преминаване на всяка DIL банка е избрана по едно време за още една мощност от 138 и 154 ..
Резултатите от 374 капаче Отидох в пристанище на ATMEL един процесор, който постоянно прочитания в пристанището, и го изпраща чрез сериен ..къде са ми софтуер улов на късче поток, намира стартов бит и показва, когато е на 16x16 матрица ..Много просто ВБ кодиране ..
Може ли някой да очертае някакви проблеми и може да се срещат тук?всички чип и следва да направи избор?HCT или HC серия и т.н.?
Предположения
* 200ns OE -> изходни данни валиден пъти EPROM
* Карта на места чете само два пъти в минута.мотори reving до ~ 7500 об.
/ мин
* Atmel Сериен Baud @ процент 19200
В 4-16 и 3/8 линия декодери са използвани, за да изберете коя област да търсят в 256bit за даден адрес диапазон (16x16 матрица) ...само все едно преминаване на всяка DIL банка е избрана по едно време за още една мощност от 138 и 154 ..