Enfora GPRS HTTP заявката

C

Curro

Guest
Здравейте всички.

Аз използвам една Enfora Enabler IIIE GSM / GPRS / EDGE (EDG0308AT001) модул, за да се опита да направи искане до HTTP уеб сайт, основно Искам да изпратя даден параметър на уеб сайта, като:www.anything.com/index.php?Data=23Но аз съм действително има проблеми, тъй като аз не мога да намеря командата, която да се използва за изпращане на искане HTTP след като съм определил контекста ПДП и всички други настройки GPRS са наред.

Аз бях търсили документация и няколко други места споменава да използва следната команда, за да направи искане HTTP на един модем Enfora и в други модеми прекалено:AT CIPSENDНо когато изпратя, че в командването на модема отговаря с грешка, мисля, че тази команда не е признат от модема, тъй като други команди, които започват с AT ПКИ * също отговори с грешки.

Почти съм сигурен, че конфигурацията GRPS е наред, защото когато Аз изпращам до $ NETIP?командването на модема отговаря с 3 адреси.

Бих искал да знам дали някой може да ми помогне да ми каже каква команда трябва да използвате, за да направи искане HTTP, това е командата последователност Опитвам се:

/ / Задаване на ПДП контекст
AT CGDCONT = 1, "ПР", "internet.itelcel.com", "0.0.0.0", 0,0

/ / Минимална QoS
AT CGQMIN = 1,0,0,0,0,0

/ / Запитаната QoS
AT CGQREQ = 1,0,0,3,0,0

/ / Потребител и Парола
В% CGPCO = 1, "webgrps, webgrps2002", 0

/ / GPRS Авто регистрация
До $ AREG = 2

/ / Запис в паметта
AT & W

/ / Reset модем
До $ ИЗЧИСТИ

/ / GPRS Проверка на статус (отвръща с% CGREG: 0,1)
В% CGREG?

/ / Проверка GRPS активиране (отвръща с 3 различни адреси)
До $ NETIP?

/ / NETIP проверка (отговаря с "не PDP отхвърли кауза")
До $ CGEER

/ / Модеми име
До $ MDMID = "MT_Test"

/ / IP адрес, че искам да се използва за искане HTTP:
До $ ПРИЯТЕЛ = 1,1, "189.161.103.96"

/ / Порт
До $ UDPAPI =, 80

/ / Съобщение (отговор ОК, но аз не знам дали го изпраща нещо)
До $ MSGSND = 2, "HTTP заявката тук"

До $ събуждане = 1,1Благодаря предварително за съдействието

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back