DXP - Protel стая продължава да води отстранени

T

Thomo

Guest
Здрасти,

Аз съм с Altium DXP.Имам малко опит месеца.Имам магистърска Схема документ с три под чаршафите.Аз използвам капитана схеми за актуализиране на документа ПХБ.Основно всички компоненти са на subsheets.Капитанът схематично се свързва само няколко влизания лист заедно.

Аз искам всеки от подзоната, да бъдат отделно помещение в документа ПХБ.Това изглежда да е поведението по подразбиране.Някак си успях да изтриете една от стаите.Така че сега, когато се направи актуализация на доктора ПХБ Аз имам само две стаи.

Аз се опитах ръчно добавяне на стая на PCB, но когато направим следващата актуализация ПХБ от Схематично, то премахва стая.

Може ли някой да ми каже какво съм греша?Как DXP реши дали ще бъде схематично нова стая или не?

Благодарности,

Thomo.

Кликнете с десния бутон върху име на проекта в "Проекти" панел.Изберете "Опции на проект"; отидете на "Classe поколение" в раздела; изберете опциите, които желаят за "стаи".

Можете също така да направите вашия избор за многоканален дизайн на "многоканален" в раздела.Всеки канал който автоматично се дава на една стая, когато е създаден.

Благодаря за помощта House_Cat.Има ли някакви др сайтове, които можеш да предложиш да посетя, за да научите повече за DXP?Или е изпитание и грешка ми най-добрият подход?Изглежда те са пуснали няколко нови версии.

Един последен въпрос (не мога да намеря отговор никъде в този борд) Защо думите Protel и Altium се промени?Има някои въпроси, търговска марка?

Наздравици.

Единственият сайт, където ще намерите информация за DXP е сайтът Altium.Можете също така да има "Помощ" под директория на вашия инсталационната директория, която е PDF ръководства обяснява различните функции.Можете да получите достъп, които помагат нито пряко, нито от "Помощ" меню.

Новите версии на всички са контекстно зависими помощ, която може да бъде достъпен само чрез удари "F1", докато курсорът е на командата на менюто.Най-новата версия (AD6) има панел помощ, която ще промени дисплея, за да отговаря на команда в момента се използва.

Оригиналното име на дружеството е Protel.Те предлагат само на ПХБ и схематични улавяне софтуер.Тъй като малка фирма растеше, са купили и редица други фирми с електронен дизайн и анализ на софтуерни продукти.Те консолидирани тези индивидуални програми в един апартамент ЕАО.Те също така включени и предлага публично акции на корпорацията.Фирмата е променено на Altium от Protel.Всички нови продукти са име за новата корпорация.Protel вече не съществува като отделен продукт, и вече не съществува като отделна компания.

Благодаря за инфо, аз бях по-питам защо думите са написани във форума начина, по който са те.т.е. използването на "@" вместо на "А" в Altium.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back