dspic програмист

M

Moof

Guest
Всеки, който има прост dspic схематично програмист?

Здравейте, ICD2 Microchip debbuger може да се използва за програмиране на dspic чипове

Това е работа паралелен порт своя програмист, аз тествани върху 16f84, 16f876, 16f877, 18f452 и 30f2010 (dspic) и тя работи страхотно. Аз приложени орел схематично файл, той използва winpic800 софтуер, хардуер трябва да се определи като propic2. всеки въпрос, моля repliy тази тема не часа, моля. Осъществено от ARCI

Един въпрос: може да ви всъщност придават на файлове? : D

Съжалявам, се прикачи файл. [Размер = 2] [цвят = # 999999] добавяне след 5 минути: [/ цветен] [/ големина] Не мога да прикачите файл. Не мога да разбера какъв е проблемът

Здравейте. Можете да опитате EPIC програмист с melabs сериен / parralel програмист мека (версия 331beta). \\ Hxxp: / / www.melabs.com/downloads/setup_meprog331beta.exe най-добри пожелания.

Hi peterpav, аз се опитах тази комбинация (EPIC и софтуер, които споменахте) и не изглежда да работят. Тъй като софтуерът не може да бъде източник на проблема, може да ви моля след схемите на EPIC програмист имате, тъй като аз използвах един изглежда не е подходящ. Благодаря.

аз имам ICD2, всъщност, е много добро, аз го използвате, за да програма почти PIC микроконтролер, включват dsPIC, мисля, че трябва да го купи

mikroe.com Това е мястото, където можете да си купите един програмист и други плоскости за демонстрация. Тя е компилатори също. bimbla.

Дали това е подобна на JDM програмист?

не е напрежението в GTP хардуер Lite за програмиране dspic твърде висока, в табличен те казват, че не може да бъде повече от 13,2 V, и с това схематично получите 13,5 V

Имам нужда един схематичен прости ... и работя''... познавате ли някой ===

Имам JDM2. Възможно ли е да програмирате dsPic с него? Благодаря. T

Здравейте приятели! Аз съм от Аржентина и имам нужда от вашата помощ. Работя с dsPic 30f3013 и имам JDM програмист. Възможно ли е да програмирате dsPic с него? Благодаря. моя имейл е [имейл] leonardo_nievas@hotmail.com [/ E-mail] благодаря отново ..

[Цитат = leonardoniev] Здравейте приятели! Аз съм от Аржентина и имам нужда от вашата помощ. Работя с dsPic 30f3013 и имам JDM програмист. Възможно ли е да програмирате dsPic с него? Благодаря. моя имейл е leonardo_nievas (AT) hotmail.com благодаря отново .. [/ цитат] Hi Леонардо, dsPIC трябва си собствено захранване, опитайте се да използвате програмист със собствено захранване, а същото за PIC. Испански: Hola Леонардо Por Que ето йо себе си, ал programar ООН dsPIC, necesitas Que Есте alimentado POR н propia Фуенте digamos 5 ° 3 voltios, fijate EN ел лист дел своя Que quieres programar, ademas ел VPP debe ДОИ 12 13 voltios. Saludos де Перу Хосе

Испански: Hola Леонардо Por Que ето йо себе си, ал programar ООН dsPIC, necesitas Que Есте alimentado POR н propia Фуенте digamos 5 ° 3 voltios, fijate EN ел лист дел своя Que quieres programar, ademas ел VPP debe ДОИ 12 13 voltios. [Размер = 2] [цвят = # 999999] Добавено след 30 минути: [/ цветен] [/ големина] Hi Леонардо, dsPIC трябва си собствено захранване, опитайте се да използвате програмист със собствено захранване, а един и същ за PIC. [Размер = 2] [цвят = # 999999] добавяне след 22 секунди: [/ цветен] [/ големина] Hi Леонардо, dsPIC трябва си собствено захранване, опитайте се да използвате програмист със собствено захранване, а един и същ за PIC.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back