DSP периферни за по-висока честота

L

lincolndsp

Guest
Бих искал да ви задам един въпрос за някои възможности на DSP. В книгата "DSP и приложения с C6713 C6416 ДСК" авторът казва, че честотите за вземане на проби, подкрепени от кодек AIC23 са 8, 16, 24, 32, 44,1, 48 и 96 KHz (използва DSK6713_AIC23_FREQ_fsKHZ). Но ми GSM модулатор дизайн с 271 Kb / и процент с използването на междинен носеща честота, която всички ще се изисква използването на честота от около 3 MHz или дори повече. Но как може той да се реализира, за да получите изходен сигнал с такава честота на дискретизация. Може би има и друг начин да се определи честотата на вземане на проби? Може би имам нужда от някакъв вид на периферна, за да получите такава честота на вземане на проби. Моля, какво мога да направя?

тези кодеци не могат да ptoduce тези честоти. така че имате нужда от отделни A / D конвертор, добавя към външни автобус на DSP (I / O автобус, автобус с памет). Производителите правят ADCS до 200MHz ... 1GHz, мисля.

Как мога да настроя честотата на вземане на проби, след добавяне на външна / DD / A Конвертори. Искам да кажа, рутината в CCS.

обикновено, Whe използва прекъсне таймер, с честотата на вземане на проби. в таймер ISR правим четене от ADC, а след това направи samping команда, за да започне преобразуване за следващия IT таймер. Някои ADCS са 2 адреса: един за четене на данни, и по един за проба команда.

Моля, бихте ли ми качите някои практически материали и литература, отнасящи се до точка

ние използвахме в университета, dspcard, това, което те (учител), предназначени, и ни каза, този метод. Аз не знам за всички материали в такива неща като. Аз погледнах за подобни неща, но навсякъде са само teorethical документи и книги. тук е събрание проект за тази карта. bugy littlebit и не могат да използват без тази карта. Аз нямам схеми за картата. това е PC осцилоскоп. в szkop.asm, вие ще намерите някои неща. в картата е TMS320VC5402-100 DSP, и ADC, до 1,5 MHz. Аз не знам типа на това, и повече за тази карта. Мисля, че това е много проста. просто използвайте 3state шофьор на автобус, адрес, декодер (FPGA, CPLD), както и за свързване на данни линии на ADC, с автобусен шофьор на външни автобус на DSP, ако. и декодер адрес ще контролира автобуса-DRV, и за вземане на проби щифт на ADC, в случай друг адреси. този 2 адреси нещо - това, което аз не пише, е в ADC, но в размер на картата [= 2] [цвят = # 999999] Добавено след 1 минута: [/ цветен] [/ размер] аз се опитах да качите / прикачите пощенски файл, но аз не го видя.

Здравейте, Последно съобщение, свързани с тази тема се разглежда на 24 окт 2005. Сега имам подобен проблем. Искате ли да се каже нещо за мен))): Най-добри пожелания.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back