Down преобразуване миксер

S

simonmada

Guest
Здравейте всички, аз съм в момента работи върху проект, който е преобразуване mixer.Lets казват, че съм вече определен тип миксер да използвате, но проблемът е как да се анализира веригата? Искам да кажа по отношение на транзистор оразмеряване, захранващо напрежение, стойността на резистори и кондензатори за миксера верига и как да отговаря на моите спецификации на миксер. В момента, аз все още не сте задали спецификации, но аз съм на работа на 0.18um и работна честота от около 2GHz.Is там всички книги, ръководства за това как да проектират миксер и да се обсъдят анализ на? Thx много.

Thx Khouly, но не мога да изглежда да намерите Ebook за проектиране на вериги CMOS RF: Томас Лий е там, където мога да го намерите THX?

търсене, тук на edaboard или ф Emule мога да го намеря khouly

Khouly, имам още 2 въпроса, за да попитам. Аз открих миксер до топология курс в мрежата. Въпросът е можем ли да използвам, че до преобразуване дизайн като моя надолу преобразуване миксер само чрез промяна на RF и LO честоти? Какво е WCDMA стандарт и каква е нейната работна честота диапазон? Thx отново, наистина оценявам Ур помогне.

Що се отнася до стандарт WCDMB, можете да използвате Google, за да го търси. За основния въпрос, просто да отнеме известно време, вие ще намерите отговор в мрежата.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back