DOS програми по Win2k

G

gnomix

Guest
Здравейте момчета и момичета,
Имам един стар DOS, че програмата работи чудесно с win98 и WinNT, но не са под Win2K.
Някой да знае начин за тичам този тип програма по Win2K?

Thx
Gnomix

Smartfon OnePlus One zdobył sporą rzeszę zwolenników, co stało się głównie dzięki jego niskiej cenie w stosunku do oferowanych możliwości. Z pewnością wielu zachęcił też system operacyjny Android, zmodyfikowany przez grupę Cyanogenmoda, która ma zapewnić wsparcie dla jedynki jeszcze co najmniej przez rok. Nie wszyscy jednak przekonali się do modelu...

Read more...

Мисля, че са обречени да отидат за решение като инсталиране на виртуална машина NT по VMWare (минимално NT ще "цена" ти около 300 МБ).

Здравейте pardal.Имам същия проблем.Може ли да бъде по-конкретен?Какъв е този софтуер?Къде мога да го намеря?Благодаря предварително за инфо.

Мисля, че в Win2k сте изложени на късмет, можете да направите това в WinXP с форматирането на флопи диск като система и зареждане от него - това ще ви постави в истинска среда DOS.Моят hardrive не се форматира NTFS и това работи OK-разбира се може да се наложи да рестартирате среда променливи и редакция на autoexec.bat файл на флопи да стартирате DOS водача на мишката.

SIGINT

gnomix написа:

Здравейте момчета и момичета,

Имам един стар DOS, че програмата работи чудесно с win98 и WinNT, но не са под Win2K.

Някой да знае начин за тичам този тип програма по Win2K?Thx

Gnomix

Аз съм се чудех, че си DOS програма върви под NT.На Win2000-CD има една програма (някъде скрити в CAB-файлове), наречена "apcompat.exe".Това е съвместимостта на приложения за по-възрастните им казва друга ОС-версия.Трябва да опиташ ....

Успех,
Мик
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Все още не мога да използвам стария DOS програма след употреба на apcompat.exe.защо?

M! К написа:

Аз съм се чудех, че си DOS програма върви под NT.
На Win2000-CD има една програма (някъде скрити в CAB-файлове), наречена "apcompat.exe".
Това е съвместимостта на приложения за по-възрастните им казва друга ОС-версия.
Трябва да опиташ ....Успех,

Мик

Здрасти,

не се притеснявай, аз съм с абсолютно същия проблем също!

boyzplus

arturt134 написа:

Здравейте pardal.
Имам същия проблем.
Може ли да бъде по-конкретен?
Какъв е този софтуер?
Къде мога да го намеря?
Благодаря предварително за инфо.

Привет,

в перспективни на следващите проблеми, причинени от добри Oldies работа под-нова операционна система, реших в началото на пътя към резерв винаги малък дял за DOS-късно 6.22.Това отнема само няколко номера на MBytes и работи по-удобен и надежден, тогава всички други решения!

Роби

Най-DOS програми, които не може да работи под Win 2000 или XP това са инструментите, които използва някои хардуерни ресурси, без шофьор, който предоставя на ОС (Win 2000 или XP) ...За пример (не работни програми) - всички инструменти, които използва COM порта и паралелен порт, както програмисти и др ..

Може би ви е sollution VMware ?!?!?но това не е безплатен - можете да го купи или да го определя ...

Мисля, VMware е Programm което аз търся.Благодаря за инфо pardal.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back