Digital Equalizer Изпълнение

C

crono376

Guest
Необходимостта от прилагане на цифров еквалайзер, аудио цел, бас, средни и троен контрол. Отивам да се използва PIC MCU и CCS. Имам нужда от прост начин да го реализира? Благодаря предварително

можете да намерите традиционна Equalizer, а след това да използват цифрови резистор, за да замени коригира резистор, а след това използвайте картинка, която да контролира този цифров резистор.

Имам нужда от цифрови изпълнение, като Благодарение FIR о IIR

Ако трябва да се микроконтролер основава, thenchoose Philips TEA6330T и TEA 6360. Без Microcontroller, използвайте TAS3002 от Тексас. Това е цифров аудио процесор. Аз съм на път да завърши борда trainet за този. Ако имате нужда от висок клас, Go за SigmaDSP от Analog Devices. Аз съм на път да завърши борда trainet за този твърде. bimbla.

Проверете също така и с Националната Semiconductors е подадена молба за цифров аудио еквалайзер, което трябва да направите търсене в сайта им. Торнадо

Мисля, че можете да търсите в уебсайта ti.com връзка: applycation или примери. В този сайт има традиционен цифров еквалайзер, което е изпълнение от филтри в DSP чип, но можете да го промените, за вас PIC. С най-добри пожелания

Изпълнява цифров кросоувър с IIR филтри и аналогови устройства ad1954 чипове. да разгледате предложените ела филтри на INTERSIL са доста кратко за всяко добро изравняване. в друг проект и използва SHARC процесор за изравняване и кросоувър. предлага floatingpoint изчисление и е по-лесно да се справя ... achimek

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back