DFT сканиране избиране на клетки

M

maulin sheth

Guest
Аз съм нов да DFT.I искате да знаете, че, за които е подадено заявлението / В ситуация, които сканират клетка се очаква да бъдат използвани? Означава, начина, по който изберете за сканиране клетка от Muxed-D, тактова честота и LSSD? Внимание, който ние трябва да вземем за избор на Cell сканиране? Благодаря предварително.

Всички 3 архитектури трябва да бъдат най-широко използвани. Но всеки си има свои плюсове и минуси. 1. Muxed-D сканиране клетка: основно предимство на използването на muxed-D сканиране на клетките, са тяхната съвместимост с модерен дизайн, използващи един-часовник D джапанки, и всестранна подкрепа, предоставена от съществуващите инструменти за проектиране автоматизация. Недостатъкът е, че всеки muxed-D сканиране клетка добавя мултиплексор забавяне на функционален път. 2. Тактова честота сканиране клетка: Основното предимство на помощта на тактова честота сканиране клетка е, че тя води до няма изпълнение деградация на въведените данни. Основният недостатък обаче е, че изисква допълнителна смяна часовник маршрутизация. 3. LSSD сканиране клетка: Основното предимство на, използвайки LSSD клетка сканиране е, че тя ни позволява да вмъкнете сканиране в резе-базирани дизайн. В допълнение, проектира, използвайки LSSD са гарантирани да бъде раса без , което не е така за muxed-D сканиране и честота на сканиране дизайн. Основният недостатък обаче е, че техниката изисква маршрутизация за допълнителните часовници , което увеличава маршрутизация сложност.

Благодаря за информация. Но в този случай ние ще се използва MUXED-D и честота-D сканиране клетка? Всяка молба, ако и знаят за честота-D сканиране клетка? А друг въпрос е: в тактова честота D клетка сканиране, ако и двамата са високи в същото време, thn WHT се случи? - Тя е в режим на сканиране или функционален режим? Защото аз мисля, че Scan часовник е в нашата страна, но, функционалната часовник не е в нашата страна ... И така, какво се е случило в този случай?

Отговор за вашия първи въпрос е: Както Muxed-D и честота-D се използват за приложения, изискващи само ръба задейства механизъм. Също така в тактова честота D клетка сканиране, както никога не са направени Високо, че имаме две различни часовници за нормален режим и режим на сканиране. Също така встъпването си на контрол на часовника не е вярно. И двата часовника са под наш контрол. Имате ли нужда от е-книги, свързани с тестване на VLSI и Testability? Във всеки случай аз съм качването им за вас. Всичко най-добро. Всичките си съмнения ще бъдат изчистени в тези. Дръжте ги за бъдещи справки. можем да обсъдим. [COLOR = "Silver"] --- променен --- [/COLOR] Препоръчвам ви да отнесе VLSI Изпитвателни Принципи и архитектури електронна книга. Другият е добър за начинаещи.

Благодаря ви много за справочници.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back