DFT & АБВ

M

maksya

Guest
Можем ли да кажем, че твърдението, базирани проверка е част от проект-за-тест в общ смисъл?Искам да кажа, че основната идея на двете посоки е да се създаде bugless продукти.

Или ако тези условия (DFT и "АБВ") са главно diffirent как можем името на основните cocerning с разработване на ефективни (могат да работят) електронни системи, имайки предвид хардуера и софтуера съставки.

Здрасти,
maksya написа:

Можем ли да кажем, че твърдението, базирани проверка е част от проект-за-тест в общ смисъл?
Искам да кажа, че основната идея на двете посоки е да се създаде bugless продукти.

, thanks for your answer.

aji_vlsi,
благодаря за вашия отговор.Аз съм на работа ми доктордисертация "Дизайн за изпитване, проверка и производство" (проекта за заглавие) и сега се опитва да систематизира йерархия и терминологията на съвременни методологии и инструменти, свързани с проектирането bugless проекти.На първо искам да разглеждат широк набор от въпроси - твърдения (SVA, OVL, PSL ...), граница-сканиране (JTAG 1149.1, 1149.6, 1149.4) ...

aji_vlsi написа:Цитат:

Или ако тези условия (DFT и "АБВ") са главно diffirent как можем името на основните cocerning с разработване на ефективни (могат да работят) електронни системи, имайки предвид хардуера и софтуера съставки.

Ами сега, там е друг интересен въпрос --

За пример, нека предположим, че имаме един проект ASIC написани на HDL и ние трябва да включва граница сканиране клетки в проекта.Какви лица в проектантски екип трябва да разреши тези проблеми (имам предвид да вградите твърденията в HDL-проект и да се разработят алгоритми за BST)?Проверка инженерите?Разработчици?Тест инженерите?Или някой друг?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back