Dell Desktop не идва, просто мига

S

samoltech

Guest
PLS къща, имам нужда от помощ ... аз съм на работа на Dell десктоп OptiPlex, когато го ... Тя само мига и това мигащи продължава, докато аз извадете захранващия ... моля, какво мога да направя, за да се коригира това. си индикаторът на захранването този мига и няма да се върна, дори и с натискане на бутона за захранване, докато аз извадете захранващия кабел от системата

мига е силата доведе нажежен или нещо се опитате да рестартирате системата си, опитайте да се види дали вентилатора звук се чува с вас или не

Проверете спре, режим на готовност и хибернация опции в операционната система и BIOS. Специално в раздел BIOS опция за захранването, ако има. Също така, този проблем е известен с "OptiPlex 990 и 790". Проверете PSU или опитайте друг PSU. Намигване:

Промяна на захранващия кабел, ако не е решен проблем, от който трябва да отидете сервизен център.

изглежда, че проблемът е с вашите ДЗПО. добре ... отворете си ДЗПО и проверете за всякакви Булгед кондензатори и да се покажат всички изходните напрежения като 12 V +5 V 3.3

Получавате ли звука POST сигнал при стартирането на компютъра? може да се измери напрежение 12 V, 5 V и 3,3 V на свободен конектор с цифров мултицет, ако те са извън обхвата тогава по-добре да се замени ДЗПО захранване

Любопитен съм ... ли сте някога получите истинско решение за това? Ако е така, нека да знаят какво се е случило.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back