DDR контролер

G

Guest

Guest
наскоро, аз трябва да се изработи DDR 266 контролер за извънсъдебно проект,

Искам да знам какво е най-важно при проектирането на DDR SDRAM контролер,

Трябва ли някои аналогови схеми като DLL?

НАЙ-ДОБРИТЕ REAGRDS

2005 12 23

за проектиране на контролер DDR какъв тип FPGA сте използвали?
или можете да survy продавачът е сайт за подробности,

Както вече знаете, achieveing DDR времето може да бъде с някой diffculties

смешник написа:

Трябва ли някои аналогови схеми като DLL?

Мисля, че IOcell също е много важно, вие трябва да използвате IO висока скорост, така че аз мисля, че контрол Логиката е проста, но в клетката IO ще струва много

cfriend написа:

Мисля, че IOcell също е много важно, вие трябва да използвате IO висока скорост, така че аз мисля, че контрол Логиката е проста, но в клетката IO ще струва много

Здравейте смешник,

Ако е възможно можете да се опитате Den (до) лилия ИС за DDR, тя е малък риск, отколкото да проектирате нов.

Обработка на графика DQS е най-основната задача в проектирането DDR.трябва да се използват много критични корекции време, като използвате DLL за съвпадение на DQS времето & изискване фаза.

maksya написа:cfriend написа:

cfriend написа:Аз говоря за това, което е ASIC дизайн, а не в FPGA, на SSTL-II IO ще струва много на вашите пари.

maksya написа:cfriend написа:Аз говоря за това, което е ASIC дизайн, а не в FPGA, на SSTL-II IO ще струва много на вашите пари.

Мисля, че "Алтера" starix / II FPGA семейството са много добри, защото те са DDR МБЕ, аз имам тичам DDR 266 на него.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back