Dcap в аналогов капачка оформление единица или един голям dcap (високо w &

K

khotkar

Guest
Здравейте приятели,

При пускането dcap в оформлението, което е по-добре единица капачка или един голям dcap (високо w & L)?
Кое е добро и защо?

?

Какво искаш да кажеш с dcap?Разделното горна граница?Ако това е така (не е необходимо висока точност), можете да използвате високо W & L.

Да dcap означава отделяне кондензатор.
Какъв тип висока точност е необходима?Added след 5 минути:Има ли ограничение за Ш и л или можем да предприемат всички големи Ш / Д

khotkar написа:

Какъв тип висока точност е необходима?

Ш / Д от отделяне на ОСП трябва да бъдат решени, защото на ESL и зависи от SRF (собствен резонанс frequancy).

В някои случаи, U просто не мога слагам 1206 dcap за по-висока честота!

DCap doesn't се нуждаят от специални изисквания за да го организират, в действителност то е добре да се попълни празно място от отделяне кондензатори.за големи W, L можете да видите в съотношение, се потвърди, че от ЦРП.

Насладете се ...........

Ние за разчупване на капачката в множество пръстите, вместо на пускането един голям cap.Used да има аспект съотношението за W / L.
Но аз Доно на extact причина, защо сме направили, че ....

sandeep_torgal написа:

Ние за разчупване на капачката в множество пръстите, вместо на пускането един голям cap.Used да има аспект съотношението за W / L.

Но аз Доно на extact причина, защо сме направили, че ....

Благодаря за инфо ..Можете ли да ми точка за някои по отношение на този документ.

Нека видим дали тези ви помага
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

sandeep_torgal написа:

Благодаря за инфо ..
Можете ли да ми точка за някои по отношение на този документ.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back