DC мотор обороти контрол с помощта на pic16f84A! Код нужда

T

thecall

Guest
някой PLZ ми даде код за контрол на DC мотор, използвайки pic16f84a Plz качите код и електрическата схема PLZ hellppppppp

Не използвайте древните 16F84, 16F628 е модерен подмяна и има хардуерна PWM модул опростен контрол на скоростта на двигателя тривиално.

pic16f88 е най-добрият по-добре от двете

Просто посетете Microchip и имат поглед към прилагане бележки. Има много неща за контрол на двигателя!

Ето един проект Аз работя върху. Мога да ви дам на схематичен и HEX файл, за код може да ви помогне да напишете своето собствено: намигване:

някой PLZ качите на цялостния проект ............. ще бъде голяма услуга за мен

[Цитат = thecall] някой Plz качите на цялостния проект ............. ще бъде голяма услуга за мен [/ цитат] Звучи като подготовка на домашните. 16F84 е слабо подходящи за управление на двигателя, се използва PIC вместо с PWM. PS никой не ви прави услуга, като направите вашата домашна работа за вас.

PS Моля, направете търсене, преди да публикувате, съм виждал и дори написали всичките подробности на това, което сте взискателни доста по-рано ... просто търсене и вие ще го намерите ... С най-добри пожелания

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back