J
jason_class
Guest
Здравейте всички,
Имам учат електроника за известно време, но моето разбиране на AC DC и анализ все още не е много ясно.
Желая ви да сложите известно време да обяснят по-малко за следното;
Кажете за MOSFET (или CMOS инвертор), който има biasing DC и AC сигнал прилагат към него).
Когато се използва уравнението
Id = 1/2.W/L.unCox. (Vgs-Vth) ^ 2 --------- EQ (1)
Всъщност ние сме изчисляване на идентификация в DC или AC?
В повечето от времето, ние се интересуваме от ID (DC) или лична карта (AC)?
Аз виждам там е книга, които излагат
Drain Current = Id (DC) ID (AC)
Така че аз просто се чудех дали формула 1, ще ни даде стойност или AC DC стойност?
Или уравнение (1) е вярно за AC и DC, където трябва да го използвате на по-малък кръг AC DC сигнал или малък кръг сигнал?
Също така за прехвърляне функция, ние сме заинтересовани да намерите VOUT / Вин на AC или DC стойност?
А също така и импеданс на входа и изход, ще има разлика за AC или DC анализ?
Всеки, който е всеки документ, за да обясни това, любезно сподели с мен.
В книги, изглежда, че когато се използват малки сигнал верига да се анализира ID, gmvgs и така нататък.Всички са написани на малки букви.Има всички те AC стойност трябва да бъдат взети под внимание?
Моля хвърли малко повече светлина върху тези теми.
Моля помощ
Благодаря ви многоrgds и благодарение
Джейсън
Имам учат електроника за известно време, но моето разбиране на AC DC и анализ все още не е много ясно.
Желая ви да сложите известно време да обяснят по-малко за следното;
Кажете за MOSFET (или CMOS инвертор), който има biasing DC и AC сигнал прилагат към него).
Когато се използва уравнението
Id = 1/2.W/L.unCox. (Vgs-Vth) ^ 2 --------- EQ (1)
Всъщност ние сме изчисляване на идентификация в DC или AC?
В повечето от времето, ние се интересуваме от ID (DC) или лична карта (AC)?
Аз виждам там е книга, които излагат
Drain Current = Id (DC) ID (AC)
Така че аз просто се чудех дали формула 1, ще ни даде стойност или AC DC стойност?
Или уравнение (1) е вярно за AC и DC, където трябва да го използвате на по-малък кръг AC DC сигнал или малък кръг сигнал?
Също така за прехвърляне функция, ние сме заинтересовани да намерите VOUT / Вин на AC или DC стойност?
А също така и импеданс на входа и изход, ще има разлика за AC или DC анализ?
Всеки, който е всеки документ, за да обясни това, любезно сподели с мен.
В книги, изглежда, че когато се използват малки сигнал верига да се анализира ID, gmvgs и така нататък.Всички са написани на малки букви.Има всички те AC стойност трябва да бъдат взети под внимание?
Моля хвърли малко повече светлина върху тези теми.
Моля помощ
Благодаря ви многоrgds и благодарение
Джейсън