DC за NT инсталирате Проблем:

Z

zcq

Guest
Когато инсталирам DC за NT 2000.5, поп windon: "Грешка с регистъра - не може да продължи", а след това инсталирането е повреден. Моят операционната система е Win2000, Защо??? Pls помогнете ми!!! Благодаря U много!! [Имейл] administralor@etang.com [/ електронна поща]

Уверете се, че екстракт. RAR файл не. R00!! Ако все още има някои инсталирате проблем, опитайте да се движат добитите реж. корен реж., и след това да инсталирате отново. [Цитат = zcq], когато се инсталира DC за NT 2000.5, поп windon: "Грешка с регистъра - не може да продължи", а след това инсталирането е повреден. Моят операционната система е Win2000, Защо??? Pls помогнете ми!!! Благодаря U много!! [Електронна поща] administralor@etang.com [/ електронна поща] [/ цитат]

[Цитат = cnz] Дали вашата файлова система NTFS? [/ Цитат] Моят файлова система FAT32, DC за NT може да се инсталира върху него?

Synopsys само подкрепа NTFS WinNT. Вие сте се премести до NTFS преди инсталацията.

[Цитат = kwkam] synopsys само подкрепа NTFS за WinNT. Вие сте се премести до NTFS преди инсталация. [/ Цитат] THX! Но как мога да конвертирате файловата система ми WINNT без Загубих си файлове на диска??

[Цитат = zcq] [цитат = kwkam] synopsys само подкрепа NTFS за WinNT. Вие сте се премести до NTFS преди инсталация. [/ Цитат] THX! Но как мога да конвертирате файловата система ми WINNT без Загубих си файлове на диск ???[/ цитат] Можете да използвате P @ rtition M @ GIC. пробвам на този адрес: з ** P: / / www.wtapz.com/

Можете да използвате "превърнат" в командния ред. Или диск мениджър в вътре в WinNT.

Да, DC4NT ми е инсталиран на WinXP, с FAT32 [цитат = zcq] [цитат = cnz] Дали вашата файлова система NTFS? [/ Цитат] Моят файлова система FAT32, DC за NT може да бъде инсталиран на него? [/ цитат]

Аз съм объркан now.Whether трябва да конвертирате ми диск, за да NTFS?? и аз не знам дали ми DC за NT, извлечена от RAR или r00 (marsgod както каза), какво трябва да правя сега??? Вик: вик:: вик:

първо, във файла, за да проучи, в менюто на инструмента, изберете оглед файла вътр име. , които ще ви покаже името на файла като вътр. r00 или RAR. Опитайте първо място. и отново, аз предлагам да преместите инсталирате реж. корен и се опитайте. [Цитат = zcq] Аз съм объркан now.Whether трябва да конвертирате ми диск, за да NTFS?? и аз не знам дали ми DC за NT, извлечена от RAR или r00 (marsgod както каза), какво трябва да правя сега??? Вик: вик:: вик: [/ цитат]

Но аз го изтеглили за дълго време, аз имам заличава стария. RAR r00 .... файлове. И се опитах да го инсталирате в главната директория, същия проблем. marsgod THX и kwkam много!!!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back