CST помогне: защо е малка стъпка на окото е важно антена Сим. ?

X

xxgcatz

Guest
Аз използвам cst 5,0. Изглежда, че малка стъпка на окото, в окото собственост е vey improtant в симулация на електрически голяма антена. Защо и somtimes, когато и симулират някои atennas има предупреждение:? Някои критични клетки са се разширили пълен размер, искам да причини какво reanson че Кой може да ми каже, благодаря много

Здравейте, аз трябва да не са съгласни с вас. Една малка стъпка на окото е резултат от вашата съчетаването на настройка. С други думи, начинът, по който са проби от вашата структура. По-добър начин да се каже ще бъде: Тъй като структурата съдържа повече подробности и електрически малки елементи - фини съчетаването на които ще ви помогнат да постигнете по-точни резултати (цената ще бъде една малка стъпка на окото и по-дълго време на симулацията). Що се отнася до критични клетки проблем - Проверка на "Advanced стратегии Mesh" в документи за помощ на CST. Добър късмет, П.

Така мениджър ми каза, че малка стъпка на окото на мрежата трябва да се setted на ръка, когато антената е много large.Otherwise тя ще струва много време!

Съгласен съм с xxgcatz, но аз не знам как да настроите малък отвор чрез себе си

Електрически големи антени създават проблеми за всички методи за симулация, тъй като те изискват по-голям брой клетки. FDTD, TLM и FIT обаче се възползват от линейна връзка между броя на клетките и симулация време / памет. С CST можете да сила минимален размер на клетки в целия обект, обаче трябва да се запази lamba/10 изискването за горната част на честота. Може би можете да публикувате изображение на вашия проблем, така че можем да го видите (не съм достъп до CST в момента) Що се отнася до критични клетки, с метода на PBA понякога mesher ще запълни клетката напълно с материал. За да промените това, може да се увеличи плътността на окото, или да погледнете на модела и да видим дали е всъщност проблемът. Ако не е късо съединение която и да е част на модела, то тя няма да се промени, че голяма точност.

В окото на собственост ситна стъпка може да бъде настроен handly

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back