[CST] "Грешка при създаване TST клетки"

D

DrunkBear

Guest
Може да се дължи на изграждането на пристанището на coaxline. Затова информацията "Грешка при създаване TST клетки" понякога poped. след като аз се опитах да променя (увеличение) на дебелината на металния слой на коаксиален-линия, система ред "дискретизация на порт 1 е по-скоро лошо Моля, използвайте фини окото" симулация се проведе нормално в друг модел за последен път с точно същото пристанище. Това наистина е гадно! Някой е изпълнено това преди? Благодарим Ви!

Здравейте drunkbear, добре, ви сравняват окото между моделите и са създали / симулиран със същата версия? Случвало ли ви се е да подобрява окото на всички? Как може да се каже, че е гадно, когато сте получили предупреждение, което най-малко ви подсказва какъв е проблемът може да бъде? Аз ще разберат коментар, ако тя не е дал предложение на всички ..... AW

[Цитат = AW] хай drunkbear, добре, вие сравнение на окото между модели и бяха създадени / симулиран със същата версия? Случвало ли ви се е да подобрява окото на всички? Как може да се каже, че е гадно, когато сте получили предупреждение, което най-малко ви подсказва какъв е проблемът може да бъде? Аз ще разберат коментар, ако тя не е дал предложение на всички ..... AW [/ цитат] хай AW, благодаря ви за вашите коментари! наистина симулацията мина добре, след като увеличи номерата на окото. Аз се оплаква, защото се чувствах, че е трудно да се обясни грешката в почти същия модел, но аз трябва да са по-търпеливи. Бихте ли Pls по-нататък и да обясни в какво състояние ще има "errer в създаването на TST клетки"?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back