Corelation на изображения

S

sameem_shabbir

Guest
Здравейте всички

Имам нужда от Verilog код за corelation на две изображения (сива скала)
Има ли на разположение?

Thnx предварително

хей правиш всеки проект, в обработка на изображения?

Да аз правя проект за обработка на изображения

може ли да ми обясни ABT проект Ур?точно това, което са ф прилагане в FPGA

Предлагам ви да използвате "Алтера" DSP Builder, той е добър инструмент за да започнете да правите модел, симулират и прилагане на FPGA.

Здрасти
Моят проект е да се вземат две изображения. (От камера или ръчно въвеждане то чрез паралелно или някакъв друг порт)

Растениевъдство и след това да ги намерите на съответствието coefficent на twp изрязване изображенияАз съм с XESS съвет (XST-3000) съвет, който е на борда на чип видео декодер на разположение.
Освен това могат да се също въвеждане на изображение чрез паралелния порт.

Това е под част от проект, а основните теми на проекта е да се направи сензор състояние шофьор
Като и под част трябва да се направи това

Аз бих препоръчал да започнете да използвате Simulink и създаването на модел на високо ниво за основните свойства на вашия проект.

След като сте за използване на блокове предоставя от вашия оператор FPGA (Xilinx или "Алтера"), за да направите вашия тип, подходящи за конфигурация FPGA.

В крайна сметка, ще са приложили персонализиран блок да правиш си за обработка на изображения и трябва да се интегрират с (Nios или microblaze от ISE или Qu (в) rtus)

Имаш предвид, че аз трябва да започне с MATLAB

Аз отивам много по-малко време

Дали тя ще бъде подходяща за

Аз не знам си времето изисквания точно.Не исках да кажа Matlab, аз исках да кажа използване Simulink.Това е високо ниво приложение да развива не DSP interconecting блокове, код.

Основното предимство е хардуерно симулация withouth на вашия модел.Можете да заредите изображения както и да видите резултатите от вашия алгоритъм DSP.

Накрая, когато си алгоритъм работи добре, трябва да съставят дизайн и внос от FPGA вашата система на чип инструмент.

Аз съжалявам АЗ didnt кажа по-рано
Имам MATLAB код на разположение с мен
, което ми дава доказателство на концепцията.

Мислех, че си говорим за simulink на HDL конверсия

Сега всички други възможности

Да, това е точно говоря за правене на един simulink модел и го събират, за да се генерира VHDL блок, които могат да бъдат внесени от инструмент FPGA от вас оператор FPGA.

Да аз съм опитвал
Но доколкото знам simulink doesnot конвертирате изображение processingblocks да VHDL.
Винаги, когато съм се опита да ми даде грешка, че не може да конвертирате.

Да, това е, Simulink да VHDL преводът не е реален, но аз ти казах да се използва "Алтера" DSP Builder по Simulink.Това е blockset предоставят от "Алтера", с цел да се VHDL директно.Налице е равностойност, ако използвате Xilinx устройства

Алтера DSP строител е друг софтуер или е blockset на simulink?
От къде трябва да гоAdded след 36 минути:Отидох на сайта "Алтера", но couldnot го намерите там
Аз го е с друго име

http://www.altera.com/products/software/products/dsp/dsp-builder.htmlAdded след 1 минути:също така да опитате този

http://www.altera.com/support/ip/dsp/ips-dsp-builder.html

Здравейте sameem ..

Моето име е Tarun правиш ми Б технологии в телекомуникациите в Индия Vellore Тамил Наду

ми наименование на проекта е "Шофьор на бдителността и откриване на алкохол използване FPGA".Аз HV писмено код за откриване на окото в MATLAB само ..., но аз трябва да го приложат в FPGA FPGA, но не поддържа MATLAB кодове ...

Видях Ур пост Nu каза Ур правиш някои датчик шофьор държава ...ВН ф е завършен?
аз отчаяно се нуждаят от помощ по отношение на този ...може ф Gimme Ур поща номер по телефона N?

Тук е моят имейл адрес
sameem_shabbir (на) yahoo.com

Имах същото заглавие проекта.
Ще се радваме да помогнем U

PLZ обаче дай ми малко време на последната ми представяне е във вторник

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back