coplanar диполи в 2.5D софтуер

K

kato

Guest
Здравейте, аз съм се опитва да определи coplanar порт диполи в Designer Ansoft. Аз имам никаква представа как. Аз разбирам, че слотовете са представени от "негативен" на metalization слой. така че имам две ленти. Какви ръбове, за да изберете? Как да се определят пристанището разлика? Един и същ въпрос в IE3D: Как да се определи диполи на coplanar пристанище. Трябва ли да работят на положителни или отрицателни? IE3D има пример, но не е урок за това. Моля, помогнете. Благодарим Ви, K

равнина на земята, вие дефинирате порт -1. хранени линия, можете да зададете порт 1. Опитайте го. ако искате да знаете повече detail.you да изпратите електронна поща на адрес [имейл] cllololl_xxxd@hotmail.com] [/ имейл.

Уважаеми llololl, аз съм също така се опитва да симулира CPW (Ultra Wide-Band) антена, която намерих в хартия IEEE, но аз правя нещо грешно и аз просто не мога да намеря какъв е проблемът. Размерите и формата са абсолютно същите, приложени към хартията. Проблемът трябва да бъде нещо с пристанищата, земята или основни параметри. Можете ли да ми помогне? Аз съм stucked .... Благодарение Marios Пантазис

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back