conecting USB устройство

C

chintan_jagani

Guest
Искам да използвам USB устройство на моя компютър, но аз не разполагат с USB порт на компютъра ми.Има ли някакъв начин да свържете устройството към USB порт RS232?Мога ли да го проектираме себе използвате съвместими USB микроконтролера?

Има Адон USB интерфейс карта на пазара

здрасти

има PCI карти, които предоставят U с USB интерфейс

Също така там е USB към RS232 конвертори, но аз мисля, PCI картите са по-добри решения

Най-простият начин е да се купи сериен към USB преобразувател, който е лесно достъпна и е също NT много скъпо ..но ако искаш да го дизайн на вашия собствен използвате конвертор чип като FT232 др

Надявам се, че помага.

chintan_jagani написа:

Искам да използвам USB устройство на моя компютър, но аз не разполагат с USB порт на компютъра ми.

В PCI карти генерират много от решаването на проблеми, поне това е моето personnal опит с тях.Да има възможност за Дизайн на такъв convertisor (RS-232-USB) с помощта на microcontroler.но това не е толкова лесно!но можете да намерите такова устройство вече да се купи!

Има много PCI прибавям-на карти на пазара, някои от тях са показващи проблеми, но повечето от тях работят много добре.МиКроКонтролерът решение не е подходяща изобщо, няма нужда да губите време учи как да прилагаме USB хост, и дори ако го направите, ще свършиш като твърде малко процесорна мощ.

Всяко решение има своите предимства и недостатъци:
. Adding USB host-controller hardware (PCI Add-on Card) needs operating system that supports USB (eg. Windows 98 or later).

А.
Добавянето на USB хост контролер хардуер (PCI добави по-карта) се нуждае от операционната система, който поддържа USB (напр. Windows 98 или по-късно).Също така както ние знаем, че PCI слотове са с мощност надбавка от 10 вата, толкова повече натоварване на захранването и повече топлина ще бъде генериран вътре в системата.
. Using a converter to USB (RS-232, parallel...) isn t normally an option when the PC has the legacy interface.

Б.
Използване на калкулатор за USB (RS-232, паралелно ...) не е т обикновено е опция, когато на компютъра е наследството интерфейс.

Здрасти,

Можете да проектирате модул, който съдържа серийния порт Интерфейс администратора и USB интерфейс.Много ниска контролер края може да се използва за конвертиране на серийния порт за данни в USB формат на данните и виза обратно.

Ако имате нужда от повече информация, свържете се с мен.

С уважение,

N. Muralidhara

CRL-БЕЛ

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back