Comparator инвертор етап

G

Guest

Guest
Здрасти,

Ако премахнете етап инвертор (в червено), продукцията ще бъде обърнат.т.е. съм да съм-и-си до съм.

Въпреки това, моят преходно време също страда.Защо е така?
Аз се опитах да се настройвам на останалите транзистори да се получи по-добро преходно време, но не беше успешно.

Има ли някой известен защо?
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

Останалите инвертор фаза дава голям капацитет за производство етап ОТА.Обикновено транзистори на първия етап инвертор (след OTA) са с малки размери, тъй като те дават малка мощност капацитет за ОТА (по-малко разпространение забавяне) и по-малко лост ток (по-малко шумни).
Това е по-добре за U, за да вмъкнете инвертор additition в кръг.Като правило на палеца да размер на транзистора в следващия етап в инверторен 3 пъти светла.
По принцип един оптимален брой на инверторен етапи в зависимост от веригата на входа и на изхода капацитет N = LN (Cout / КИН).
Перфектният преходни Perfomance продължава за времето за сравнение може да бъде получена чрез използване на обратна връзка текущата сравнение на изхода на ОТА.
http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=600062 # 600062
Вижте 00568838.pdf p.708 за обратна връзка с настоящите пример за сравнение
С уважение.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

DenisMark написа:

Останалите инвертор фаза дава голям капацитет за производство етап ОТА.
Обикновено транзистори на първия етап инвертор (след OTA) са с малки размери, тъй като те дават малка мощност капацитет за ОТА (по-малко разпространение забавяне) и по-малко лост ток (по-малко шумни).

Здрасти!

Мисля, че продукцията не за сравнение ще ви даде пълен ход, колкото е необходимо за цифрова логика.

Например, ако захранването е 3.3V, високата мощност може да е около 3.0V и ниска мощност може да се aound 0.3V, така че имате нужда от първия инвертор да направи сравнителен продукция стане пълен ход.И второ инвертор се използва за задвижване на товара.Ако товарът е голяма, имате нужда от няколко инвертори за каскада заедно, за да управлява голям товар.

двете инвертор генерират незабавно да си верига.също може да действа като буфер.приложете спец. дизайн за по-нататъшно обсъждане.е има връзка с преходно време (уби курс, забавяне, покачването на време, попадат време и т.н.)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back