CM въвеждане на схема SC

E

ee484

Guest
Здравейте, бих искал да ви попитам за момчета общ режим на въвеждане на ОТА, използвани в схеми включен кондензатор.
Например, печалбата от 2 кръг (обикновено се използват в етап на pipelined ADC) няма DC пътя на входа на ОТА.Въпреки това, ние сме с удобно да го използвате.Как въвеждане на общ режим се определя на ОТА в този случай?
Моето предположение е, че един етап тя определя общата режим, след това паразитни кондензатор притежава обща стойност режим в друга фаза и amplifiis само разликата сигнали?Благодаря ви за всички коментари.

Ако имате солидна позоваване обсъждат за това, аз ще го оценявам.

Ваш
BJ

Има лимит, да я държи.
Можете да позоваване някои книга за CMFB, като Алън: CMOS Analog Circuit дизайн

Кои са капачка говориш?
Вземането на проби горна граница?обратна връзка горна граница?или въвеждане паразитни горна граница?
Моят въпрос беше ..., тъй като няма път, който държи DC вход CM правилно, аз разбирам, че трябва да има нещо, което предвижда въвеждане на общ режим.

Ще съм благодарен, ако можете да бъдете по-конкретни.
Благодарности

въвеждане на СМ OTA е изход см от предишната ОТА, е, че нали?

Здравейте, ee484 ли сте проектирали intergrator? По мое мнение, intergrator има подобен проблем, и то е DC отвори.
U може да изнеса схематично?

обща храна обратно режим може да използвате resisitor

кондензатор включен в схема, като цяло, се използват два без припокриване часовник фаза, една фаза е проба, а другият е intergrate или amplicate.така че може да използвате opamp часовник проба да CM напрежение.

Така че, досега никой не ми даде еднозначен отговор ....
Ако някой знае, че .... или знае къде мога да намеря отговор ... твърди например препратки ... аз ще го оценявам!
БлагодарностиКак ОТА ниво вход cm е определено в усилване фаза?Това да не е паразитни капачка, която се удържа при вземане на проби фаза?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back