Class D усилвател на mp3 преносимо устройство играч

X

Xlib

Guest
Здравейте Търся модел на изхода на усилвателя етап на mp3 плейър преносимо устройство. Аз не съм гледаш за конкретна mp3 плейър, така че, ако някой знае името на етап усилвател на mp3, моля нека kmow модел на mp3 и номера на част от това е усилвател. Благодаря много Libero

Скъпи, какво ти е проблема acctualy, последен етап на mp3 плейър е нискочестотен филтър, най-вече съдържа намотка и кондензатор, те се използват за resonation. Нискочестотен филтър е филтър, който минава с ниска честота, сигнали, но отслабва честоти по-високи от гранична честота. Действителният размер на затихване за всеки freequency варира от филтър за филтриране.

Моят проблем е, че аз трябва да направя доклад за усилвател от клас D, използвани в конкретна преносимо устройство (трябва да напишете името на устройството), като mp3, CD плейър или друго. I'v гледаш за таблици с данни на тези устройства, но не може да го намерите. Така че, тъй като аз не се осмеляват да разглобявате MY mp3 и askin ако някой знае нещо за него. Нискочестотен филтър трябва да бъде част на усилвателя, така че бих искал да знаете номер на частта от него, така че можех да погледна за pinout и да се обсъдят доклада ми за него. I't за училище purpouse. Благодарение така или иначе Ciao

Здравейте скъпи проверите ниски честоти филтър лист данни за всички данни лист. COM

Ciao Cara открих някои усилватели в сайта, ф предложени, но не можах да намеря пример, в които те се използват. Както и че връзката ще бъде много полезен благодарение

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back