Circuit Charge помпа Използване IR 2125

D

devura

Guest
Аз използвам следната схема за високо шофиране страна на IGBT. Детайли на верига са, както следва: + HV е 110 V DC IGBT - CT60AM18F (60Amps/900V Mitsubishi) Rg - 39 Ohms / 0,25 W Rs - 0 / 1 Ohm / 2W NIWW Вместо 100K (между HVRTN и пин-1 от 555 IC), аз съм с 56K/0.25W и вместо 11DF6 и 1N4148 диоди, аз съм се използват MUR160 диоди. Моят товар е индуктивно и е бобина на контактор на около 200 ома съпротивление Моят проблем е, че когато съм прилагане на късо съединение, със система за натоварване (вина под товар) състояние, IGBT ми е поддържане на късо съединение и е защитено. Но ако товарът е на късо и тогава доставката е включен, няма защита, които влизат в картината и ми IGBT се прободена (Gate - емитер - колектор - ВСИЧКИ късо). Може ли някой да предложи някаква помощ?

Hi не може да inderstand моят проблем? Аз отивам отново в подробности. Вече имам 4.7KOhm / 0,25 W резистор, свързан към земята от В щифт. Така се гарантира, че в щифт е изтеглен до ниска по време на стартиране. Sepearte мощност за 110 V DC + HV и 8 V на захранването. Точната схема, който аз използвам е приложен искането за ваше сведение. Моят индуктивен товар (Контактор намотка) е свързан между О6 и SGND т.е. паралелно с resitor 100k/0.25W в приложената схема. Аз повтарям отново мой проблем: Когато 110V DC се прилага и когато се прилага на входа, IGBT получава импулси в порта и товара е включен. В това състояние, Когато късо съединение на товара, Gate импулси на IGBT са изключени и ERR пин отива висока. Така IGBT получава защитен от късо съединение. Ако аз ключ OFF 110V DC и напрежението В щифт, и след късо съединение на товара и ако сега се включите 110V DC, последвано от включване в напрежението, IGBT ми не е защитена. В този случай, всички Gate-Emitter_Collector на IGBT са накъсо. Отново имам 16 такива канали, които работят паралелно по същото 110V DC доставка т.е. идентичен 16 вериги за 16 различни натоварвания

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back