CDR заключване изискване

F

faizalism

Guest
Dear All,

Аз съм проектиране на часовника 8Gbps схема за възстановяване на данни.Моят VCO център честота 4GHz и тунинг диапазон е между 4GHz до 3.2GHz.И моята линия честотна лента е 4MHz.Имам симулирани 8Gbps като скорост на данните, и ми CdR може да заключи вход.След това, аз се опитах да променя входните данни ставка за 7.8Gbps и със сигурност той не успя да заключа, тъй като въвеждане на данни и часовник разликата е твърде голяма; по-голям от честотната лента.Или може CdR заключена?

Въпросът е, как да се симулира за въвеждане на данни за разлика процент и CdR ще заключена на входа.Може би аз трябва да използвате. Стъпка параметър или ...друга команда?FYI, аз съм с Eldo за симулиране на веригата.

Цитат:

Моят VCO център честота 4GHz и тунинг диапазон е между 4GHz до 3.2GHz.

Уважаеми Btrend,

1) За съжаление, за настройка диапазон е между 3,2 GHz - 4,5 GHz.
2), действително ми входът е 8Gbps което е еквивалентно на 4GHz.Тъй като аз бях NRZ въвеждане на данни.

Така че, имате ли някакви съвети.

Благодарности,

Dear All,

Всякакви идеи .....?Или може би всички могат да дава съвети ..

Благодарности

1: За 7.8Gbps въвеждане на данни, както и правилно да се капаче, часовникът е 3.9GHz, тя е между диапазона VCO.Така че, защо да не може да бъде заключена?

2: Как да се разгледа на честотната лента на CdR?

Bandwidth на ДРК е компромис между трептене трансфер и толерантност вход нервнича, ако линейни фаза детектор използва.Трудна задача.gdhp написа:

1: За 7.8Gbps въвеждане на данни, както и правилно да се капаче, часовникът е 3.9GHz, тя е между диапазона VCO.
Така че, защо да не може да бъде заключена?2: Как да се разгледа на честотната лента на CdR?

Уважаеми gdhp,

1.АКО U директно въвеждане на тест с 7.8Gbps (3.9GHz), а след това си център честота 4GHz.Сигурни ли сте на ДРК може да заключи данни?Или искаш да кажеш, чрез симулиране първо с 8Gbps след намаляване на скоростта до 7.8Gbps?.... после как да се намали на входните данни курс в симулация?

2.Докато за широчина на честотната лента, можете да се изчисли на честотната лента от тази формула, W = Kpd * Kvco ICP * * R (код: Джафар Savoj хартия)

Помогнете ми, ако греша.

Благодарности,

HI faizalism
аз виждам.Мисля, че си CdR линия е много тясна честотна способността отклонение за заключване.
За двойна верига, това не е проблем.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back