CD чейнджър съревновавам с Pic

F

Foldesa

Guest
Привет,

Искам да свържа Apple Ipod мини към моя фабрика оборудвано радио кола.Аз не обичам FM трансмитери и касетофон адаптери.Радиото автомобил може да управлява CD чейнджър (6 диска само), затова реших да се изгради емулатор CD чейнджър с микроконтролер PIC, за да мога да го свържете чрез AUX за най-добро качество.Имам претърсиха мрежа за информация, и аз го намерите някои проекти, но аз не знам дали работата, и не е имало "стъпка по стъпка информация за комуникационен протокол (и).Радиото е 22dc229/62t (може би Philips?), И тя е в Рено Клио 2005.Аз разбрах, че това радио да контролирате VDO СНМ 604 MP3 например.

Така че всичко, което искате да направите, е да направи по радиото, че това е CD чейнджър atteched към него.
Може би CD-текст или нещо подобно-късно.

Ако имате информация или имате опит в това, моля да ми помогне.

Благодаря

András

При взаимодействие на снимка ще трябва да се запознаят с протокол, който да използва радиочестотния комитет с CD чейнджър което мисля, че това не е толкова лесно причина всичко ASIC MCU към друг ASIC говорим MCU.
Така че аз ще отида с по-прост разтвор, но ще ви удар гаранция, този само проблемите, открити по радиото, проверка, на която Ic аудио отива, нарязани на линията, която идва от радиото или Касета и го поставиш между електронна Switch като 4066.Then можете да я свързали с uprocessor по ваш избор (например, ако искате да добавите дистанционно управление възможности за превключване) или просто да се сложи старата Switch olain на 4066's порти.
Надявам се това помогна

Здравейте Microemission!

Аз не мисля, че това е най-добрия начин.Мислех за това, и аз мисля, че това е твърде боне "брутален".Аз продължавам да търся ...

Отколкото

András

направи просто търсене в Google ....

http://www.k9spud.com/vwcdpic/

Имам JVC 12 ДСИЦ multicd аз си мислех чейнджър за правене на един и същи вид на нещо, но никога не може да unerstand как те изпрати на четене на данни по-горе thtas връзка помогна малко
Някой са по-добри връзки, където можете да създадете свой собствен

наздравици

wizpic

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back