CAN взаимодействие с микроконтролер

A

ash.sahana

Guest
Скъпи приятели, искам да знам как да се намесвам CAN контролер (MCP2510/MCP2515) интерфейс с PIC микроконтролер. Може ли да изпратите примерен код за CAN интерфейс с микроконтролера PIC. Как да се намесвам сензори и различни устройства, взаимодействие с CAN контролер Какво е за това може да Интерфейс за трансфер на данни става Благодаря ви.

Съм свързан CAN с 8051 и работи добре. Първо вижте листа с данни на двете IC,. Тя има дълъг списък на SFR, които трябва да бъдат използвани като според appl'n. данни / Сигналът се взима от TXD & RXD на 2551 .. Прикрепете Интерфейс DIA. НА ЗК един с друг. Надявам се това ще помогне В!!!!

Здравейте момчета, аз съм остана в този CAN проект. като това как да се намесвам PIC18f4480 с LCD (2 реда 5 * 7pixcel) устройство, чрез CAN автобус. контролера е вграден с CAN контролер (MCP2510 )...& трансивърът ще интерфейс .. как да се свържете CAN_H & CAN_L щифтове с LCD .. нека ме познават ... Проектът е Ултразвукова Tx и Rx ще даде обекта на разстояние, то ще бъде прехвърлена към контролера и чрез CAN ще получи данни и да го изпратите до LCD ... някой има представа за това. дай ми изх. изходния код.

Искам да знам как да се намесвам CAN контролер интерфейс с motorola68HC11 микроконтролер. Може ли да изпратите примерен код за CAN интерфейс с Microcontroller. Какво е за това може да Интерфейс за трансфер на данни става

Здравейте, аз съм също така прави същото, т.е. проект взаимодействие НА MCP2515 С BASIC 8051, което сте направили. Така може да ви моля пишете ми на целия проект на доклад до пощата ми ID т.е. [електронна] vadapalli.siddhartha @ gmail.com [/ електронна поща]. Благодаря предварително и се чака за вашия отговор.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back