CADENCE срещнете TUTORIAL

I

indranilh

Guest
Ето каданс tutorial.please отговор ценните си коментар.

[Цитат = indranilh] Ето каданс tutorial.please отговор ценните си коментар [/ цитат] благодарение!

[Цитат = indranilh] Ето каданс tutorial.please отговор ценните си коментар. [/ Цитат] Много intrresting документ. Благодаря ви!!

[Цитат = indranilh] Ето каданс tutorial.please отговор ценните си коментар [/ цитат] Здравейте, първо искам да ви благодаря, както и че сте направили публични вашата работа. Аз не навлиза в подробности, защото липсата на време, така че просто забелязах [Предполагам, че това е за студенти]: В каданс урок не е разстоянието между текст и изображение фиг. 1, Фиг. 5, фиг. 6 и там е misstyping правото преди Фиг. 4. "Аташе ..." Срещата урок е също изглежда да бъде един добре организиран, пълна документ. Тук само някои забележки, може би полезно, може би не. Ако говорим за слоеве, имена, използвани в проектирането документи, е по-изгоден. Така че за пример "метъл 1, метал 2, ..." но "MET1, MET2, ..." . И аз мисля, че качеството на изображенията са в рязък контраст с добро качество на вашия документ LaTeX. Опитайте се да избягвате да използвате Microsoft Paint Ако сте направили това. Това е, което забелязах в 5-6 минути.! Криван

хубав урок на цифрови и аналогови. Бих искал да види следните неща, за да бъдат добавени. моля прилагане използвате NCSU CDK така че всеки може да се използва tutorial.for дигитален дизайн, можете да използвате OSU Digital CDK. Моля, качете на учебния материал, като VHDL или Verilog код, използван в проектирането, заедно със скриптове. само не забравяйте, дори ако в първия манш на студентите не научат нещо от съставянето на демо дизайн, те пак ще научите как да използвате инструмента, а също и те ще знаят инструмент е конфигуриран правилно. надявах да видя аналогов оформление, ВГАС autorouter урок от вас. също би било хубаво, ако го направите урок за IUS симулация, RC synthesys, след synthesys симулация (не съм виждал всеки урок за това). осакатявам

Благодаря Ви много. Аз наистина се нуждаят от тях. Пожелавам ви най-добрите

добър документ за споделяне благодаря

Ето каданс tutorial.please отговор ценните си коментар
Здравейте, аз съм наясно, стар пост. Има ли връзка или начинаещи били отстранени? Не мога да намеря повече привързаност. Възможно ли е да качите отново?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back