Borland CodeWright 7.5

P

Phytex

Guest
Здравейте, може някой да ми каже какво хардуерен езици за програмиране Borland CodeWright поддържа? Има ли подкрепа VHDL и Verilog?? Дали някой работи с него, или познава някой по-добър редактор за хардуер езици (VHDL, Verilog) и софтуер езици (C, C #, C ++)?? THX за помощ, Phytex

Здравейте, аз не знам за CodeWright, но аз съм с помощта на Visual slickedit, и са били за дълго време. Подкрепа за VHDL, Verilog, C, C #, C + + и др. Изтеглете оценка в www.slickedit.com и го провери. Поздрави, Diablo

CodeWright не Опорни VHDL или Verilog. можете да се обърнете към мека име HDL турбо писател, който е OEM CodeWright.

Codewright поддържа VHDL и Verilog. Шаблоните не са включени с инсталирането. Вие трябва да ги свалите директно от Starbase.

Здравейте, имам го тествали с плъгини от Starbase, но аз не мисля, че VHDL / Verilog Подкрепа е много добре. Аз го тествали с един и същи файл VHDL на SlickEdit и CodeWright и мисля, че SlickEdit е по-добре! Тя може да намерите дефиниции на сигнали и да се покаже ми Funktions и процеси в Projectbrowser автоматично. Знам TurboWriter, но аз съм програмиране в VHDL / Verilog и C и аз не обичам да инсталирате много компилатори / редактори на моята система. Phytex

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back