Bluetooth функционалност за проекта, използвайки PIC

S

Slayerza

Guest
Здравейте, имам нужда, за да получите Bluetooth (клас 1 или 2) функционалност за проект, с помощта на PIC. Как да го направя това? Видях някои от тези Bluetooth модули, но те са кой да е добър? Благодарение Slayer

Има много модули там и shoudl да се намери един, който е стека включват, ако useing иа PIC. Съм erlier използва един от www.free2move.se , който реализира SPP профила и работи като сериен порт. Вие се свърже с него само като сериен порт с MCU и няма нужда за всяко настройка BT или simular, тогава компютър може да се открие този модул като BT сериен порт. Серийния порт могат да бъдат достъпни като нормален сериен порт на компютъра. Има също така и модули, които подкрепят други профили, като hedset и simular, ако трябва да направите някакъв друг вид устройство. От друга страна, ако е необходимо, като по-обща подкрепа за BT PIC ви трябва да бъде в състояние да acess whatewer вид BT Девич, което трябва да Hava стек БТ runnig, и в PIC и този не е опция. се отнася до мен

Добре, така протокола на СПП е наистина имам нужда, тъй като това е за кратко на пазара гама телеметрия. Но защо не е ли опция да стартирате Bluetooth стека на PIC? Наздраве Slayer

Не съм най-опитният BT човек там, но са изследвали как да подпомогне BT за един проект, една аз не мисля, че пълното стек БТ реализации е малка и достатъчно проста, за да се направи в снимка решение Smalles, съм виждал е около 40k с нужда от около 8k на овен. се отнася до мен

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back