I
iceblu3710
Guest
Имам едно страхотно доставка пейка мощност от 80-те години, че току-що направи смешно шум, после бавно отшумял. Сега, когато го включите на пикове на напрежението м и след това бавно се утаява и тогава мощността LED избледнели. Много бих се радвал да го оправи, но това е сложен парче на аналогови circuity сега мога да увийте главата си наоколо! Това, което бих искал да направя, е да разбере системата, така че мога да направя нов по-модерни компоненти. С голям избор на ниско RDS MOSFETS мога да направя, което поставя по-малко топлина и е по-голямо напрежение и силата на тока. Въпреки това стъпка е да разбера какво става. Аз разбирам, че възел (G) подава напрежение пропорционално на избрания напрежение чрез R2/R3 и че когато изгрява над определения ниво текущата част на circuity ще намали напрежението на възел (G). С начина, по схема "трябва да" бъде съставен Мисля, че мога да приемем, че всичко, от ляво на Q105, дръжки на напрежението и всичко на правото дръжки на ток. От тук, мислех, че съм нямат представа как да започне анализ на веригата. Всеки усещане за предизвикателство и желаещи да помогнат ми фигура нещата? Благодаря! [ПРИЛОЖЕТЕ = CONFIG] 58095 [/ ПРИЛОЖЕТЕ]