Behavoral модел симулация

E

engrvip

Guest
Може ли някой да каже как мога аз правя behvioral ниво sumlation на аналогови ми схема???

възможно ли е в SPICE или ORCAD ще бъде по-полезен като съм чул от другите?? и как се на учене ORCAD???

Od jakiegoś czasu AMD mocno promuje ideę DockPortu - pojedynczego złącza, którym można byłoby przesyłać dane i energię do i z HUBa z podłączonymi do niego akcesoriami, jak mysz, klawiatura, czy dodatkowy monitor. Rozwiązanie to ma się przyczynić do rozwoju urządzeń mobilnych, takich jak tablety internetowe. Stowarzyszenie Video Electronics Standard...

Read more...

Можете да използвате MATLAB / Simulink за поведенчески симулация на аналогова верига.
С други думи, това е система за симулация.

engrvip написа:

възможно ли е в SPICE или ORCAD ще бъде по-полезен като съм чул от другите?

кой да е добър инструмент за това

Ако вашата схема е малък мащаб може да модел на поведение на ниво верига използва Спайс.в противен случай, ако вашата схема е голям и сложен, вие използвате MATLAB да го направи в най-добрия.

engrvip написа:

Може ли някой да каже как мога аз правя behvioral ниво sumlation на аналогови ми схема???възможно ли е в SPICE или ORCAD ще бъде по-полезен като съм чул от другите?? и как се на учене ORCAD???

engrvip написа:

Може ли някой да каже как мога аз правя behvioral ниво sumlation на аналогови ми схема???възможно ли е в SPICE или ORCAD ще бъде по-полезен като съм чул от другите?? и как се на учене ORCAD???

Друг въпрос:
Трябва ли да се изгради модел на един транзистор, когато се използва MATLAB на системата симулация?

Здрасти
В моя опит най-добрият инструмент е VerilogA ..
Аз препоръчвам тази препратка ...

Дизайнери ръководство за VerilogA-Кен Kundert ..
Rgds Prashanth

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back