BANDPASS филтър въпрос

S

sweet_nth

Guest
Добре, това може да звучи глупаво, но аз имам следната ситуация,,,

Искам да се изработи BANDPASS филтър, IM и използване на общи усилвател цел на ОП,
изглежда точно като филтър тук
http://www.fulcrum.ru/Read/CDROMs/NS/OA-28.pdf # търсене = 'BANDPASS% 20filter% 20op% 20amp "

Проблемът е, когато властта на ОП усилвател във филтъра, изхода е винаги една и съща, без значение какво е вход (ако има такива)!си просто като ми напрежение печалба, и нищо друго, не му действа като филтър, моят принос е аудио сигнал и IM използват същите захранване на ОП усилвател, както и аудио усилвател (вход) ..

Какво липсва???защо isn't ми схема действа като филтър?IM използване lm748 OP AMP ..

RU сигурен от Ур изчисления на компактдискове и акредитиви

Да, Im сигурен,, както аз симулирано на филтъра с помощта на софтуер и тя ми даде правилни резултати!

но както казах, той doesn't въпрос, тъй като IM получаването на постоянна мощност, независимо от вход, дори и ако няма вход,,, (аз имам на захранването, свързани с OP AMP от V ПИН-Tho) ...

За първи път си за изграждане на филтър, Ive ги Dont на документи хиляда пъти, но когато това didn't една много проста работа, бях объркан, тъй като тя workes върху теорията, Не знам какво правиш IM погрешно, аз се опитах 3 различни оп ампера ...и аз винаги се постоянна мощност ...

Ние не можем да видим какво сте направили за да анализираме проблема.Но изглежда, имате проблем в стабилността на филтъра си.Тя се колебае?

ПТУ си схеми (реално не симулирани) тук.

donot аз знам къде е проблема и е построил филтри, много пъти и то работилница
така че се опитват да използват LM358 или се опитват да проверите отново връзки, тъй като е най-популярният вина в практическата работа,
Бих искал да работи, ..

** Имате хубава лого.

mmohsen

Мисля, че може да има проблем със стабилността.Можете да проверите, че чрез заземяване на вход и при спазване на изходното напрежение, ако е налице трептене тогава схема е нестабилна ...

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back