Bandgap стартиране симулация верига и въпрос

W

Warlike

Guest
Е проектиран Bandgap напрежение препратка и стартиране верига за него. Аз прочетох темата относно BGVR и стартиране. За да проверя стартиране по този начин: Vdd постоянна стойност (или използвайте vpwl източника и рампа за Vdd), определят първоначалните условия за възли и направи преходна симулация. На Vref достига желаната стойност с течение на времето 1-2 нас с стартиране съединение и с течение на времето 200-300 мс без него. Имам няколко въпроса. 1) Трябва ли този начин на проверка на стартиране на правото? 2) Какво означава стабилно състояние на BGVR? (Искам да кажа нулева състояние). Това означава ли, че BGVR няма да започне никога или това е означава,, че BGVR ще започне през много дълъг период от време (~ сто МС)?

1. Мисля, че това е правилно, но трябва да се направи, че вашите начални условия са разумни. 2. Bandgap изход референтна В нулевата държава, ще бъде много ниска. Той ще се залепи там завинаги и никога да не започне.

Здравейте, Освен рампи VCC. Ако си BGR Активирайте контролиране сигнал, стъпка, когато VCC е ОК. Най-добри пожелания. ELE

1.what е първоначалната seting, за вашата верига, или защо правиш това? Becuase имате inable ПИН? 2. Средното състояние е стабилно състояние и в това състояние не VBGR ще започне някога без начален верига. [Quote = войнствени] аз Bandgap напрежение препратка и стартиране верига за него. Аз прочетох темата относно BGVR и стартиране. За да проверя стартиране по този начин: Vdd постоянна стойност (или използвайте vpwl източника и рампа за Vdd), определят първоначалните условия за възли и направи преходна симулация. На Vref достига желаната стойност с течение на времето 1-2 нас с стартиране съединение и с течение на времето 200-300 мс без него. Имам няколко въпроса. 1) Трябва ли този начин на проверка на стартиране на правото? 2) Какво означава стабилно състояние на BGVR? (Искам да кажа нулева състояние). Това означава ли, че BGVR няма да започне никога или това е означава,, че BGVR ще започне през много дълго време (~ сто MS)? [/ Цитат]

Bandgap верига има две стабилни оперативни точки. Един от тях е нулев ток, а вторият е проектиран ток в течение. С цел предотвратяване на веригата, да се заключват в нулева текущото състояние, за започване на вериги се използват. Но в действителност съществува паразитното капацитивно, свързани с всеки възел. следователно тези шапки, са достатъчно за постигане на веригата на нула текущото състояние ... но това може да отнеме непредвидим период от време .... по този начин да се избегне тази непредсказуемост, стартираща верига се използва, което със сигурност пречи на схема, да се заключват в нулевата текущото състояние. Но е много малко вероятно, че bandgap няма да се стигне до стабилно състояние стойност на всички без стартиране верига.

[Quote = absjoshi bandgap верига има две стабилни оперативни точки. Един от тях е нулев ток, а вторият е проектиран ток в течение. С цел предотвратяване на веригата, да се заключват в нулева текущото състояние, за започване на вериги се използват. Но в действителност съществува паразитното капацитивно, свързани с всеки възел. следователно тези шапки, са достатъчно за постигане на веригата на нула текущото състояние ... [/ цитат] Може ли да обясни как паразитните шапки помогне да си схема на нула държава? ММО-големите паразитни капачки, вероятността на вашата верига на активни държавни намалява ... [Quote absjoshi] Но е много малко вероятно, че bandgap няма да се стигне до стабилно състояние стойност на всички без стартиране верига. [/ Цитат] Това е доста лесно, за да се заключват в нула държава без стартиране CKT BGR. Преживявал съм 10% провал в моите чипове, които са имали стартиране на провал, тъй като резистор, да бъдеш отворен в стартиране кръг (който в крайна сметка затвори стартиране блок)

здрасти някой може да моля обяснете как BGR достига нула сегашното състояние? Благодаря

[Quote = bharatsmile2007] здрасти някой може да моля обяснете как BGR достига нула сегашното състояние? Благодарение [/ цитат] Когато има нулев ток през bjts, входно напрежение на усилвателя ще бъде на нула. Няма да има всички значителни различия между двете входни напрежения усилвателя, които са на нула. Усилвател грешка не ще видите някакъв проблем и няма да се коригира за нея ... и тя ще се опита да потисне всяко смущение, което причинява да го извадите от нула текущото състояние. Така че BGR може вечно да бъде в нула-членка, ако тя не е принудена от него с начален. Надявам се това да помогне ...

Здравейте всички, бихте АД ми се изясни при стартиране съединение симулация в BGR ... аз трябва да се свърже всяко натоварване (тока на товара, определен за bandgap), а преходно симулация за стартиране на верига? Благодаря

Не мисля, че се зареждат bandgap ядро, той трябва да бъде буфериран. Във всеки случай стартиране трябва да бъде, независимо от товара.

Hi война, като това, което е VDD рампа, която се използва за симулация? аз Bandgap напрежение препратка и стартиране верига за него. Аз прочетох темата относно BGVR и стартиране. За да проверя стартиране по този начин: Vdd постоянна стойност (или използвайте vpwl източника и рампа за Vdd), определят първоначалните условия за възли и направи преходна симулация. На Vref достига желаната стойност с течение на времето 1-2 нас с стартиране съединение и с течение на времето 200-300 мс без него. Имам няколко въпроса. 1) Трябва ли този начин на проверка на стартиране на правото? 2) Какво означава стабилно състояние на BGVR? (Искам да кажа нулева състояние). Това означава ли, че BGVR няма да започне никога или това е означава,, че BGVR ще започне през много дълъг период от време (~ сто MS)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back