bandgap по отношение на референтната

M

manissri

Guest
как bandgap напрежение позоваване е независима от захранващото напрежение.
тъй като е indepentdent на температурата.

Мисля, че това, което искаш да кажеш е PSRR на bandgap референтен метод, което знам е да се използва cascode текущата огледало за подчиняването на вариация VDD.

Може ли да се изясни въпроса си?

В bandgap напрежение всъщност е заловен като сбор от I * R и VBE.В PTAT ток в резистор PTAT ще обхване по-PTAT напрежение.Сега, VBE има CTAT напрежение.В bandgap верига двете смеси от тях да получи независима референтната температура напрежение, което се равнява на енергия bandgap на силиций при 0 K.

Сега, bandgap уравнения ще покаже независимостта на VDD, тъй като няма срок от VDD които допринасят за него.Това важи за всички случаи, толкова дълго, тъй като настоящите производители имат много висок импеданс.Това обикновено се случва в състояние на насищане.Както и да е, PSRR се определя от това колко дълбоко тези транзистори са в насищане.

Ако ток през биполярни, в БГ ще бъде независима от захранващото напрежение.

аз използвам bgap ниско напрежение.
когато свържа ОП и отр терминал на усилвател грешка на веригата.

Ако използвате 1:8 bipolars, Поз е свързан с биполярни и 1 Neg е свързан с 8 bipolars.

Какво ще се случи, ако аз connet в обратен ред.
ще го превърне в postive обратна връзка, ако така тогава обясни PLZAdded след 5 минути:Аз просто искам да знам за полярността грешка усилвател на ОП и отр termnal е къде да се conect и защо.
Съжалявам, но трябва вход, за да видите този прикачен файл

manissri написа:

Какво ще се случи, ако аз connet в обратен ред.

ще го превърне в postive обратна връзка, ако така тогава обясни PLZ
Added след 5 минути:
Аз просто искам да знам за полярността грешка усилвател на ОП и отр termnal е къде да се conect и защо.

Аз съм wrk на circuti ниско напрежение bandgap
защото аз съм грешка усилвател използва двустепенно OTA (с едно поле)
Първият етап е gm1/gm2 и втория етап е общ източник усилвател
за това съм получаване architeucture е само 40 db печалба
така е тази печалба е достатъчно за грешка усилвател.
Ако не е така мога аз отивам за две усилвател етап Милър ==>, но се съмнявам, че за грешка усилвател тази архитектура мога аз употреба (като stabiltiy проблем може да възникне поради Милър капачка и Resis)
Моля, коментирайте

ниско напрежение? как са ниски?мощност тази bandgap верига's доставят най-малко по-голям от бг се напрежение.
Разбира се, двустепенно Милър opamp canbe компенсирани used.Why имате съмнение, че?на opamp се използва за регулиране на порта PMOs ",
Мисля, че 40 db печалба не е достатъчно за подтискане на шума захранване, т.е. PSRR не е достатъчно висока.Може би във вас спец., тя може да бъде torlered.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back