AVR Microcontroller монтаж въпрос програмен код ..

N

news

Guest
Google wyda? kolejn? wersj? swojego mobilnego systemu operacyjnego i zapowiedzia? wprowadzenie na rynek telefonu Nexus S pracuj?cego pod kontrol? Androida 2.3.

Android 2.3 - nazwa kodowa Gingerbread (Piernik) - zawiera ca?kiem sporo nowo?ci. Dzi?ki wprowadzonym zmianom programi?ci zyskali dost?p do API EGL/OpenGL ES i OpenSL ES oraz dodatkowych czujników takich jak cho?by ?yroskop. Od?wie?ony...

Read more...

Здравейте всички, аз съм JZ започнали да използват AVR MCU. Така че аз съм върху него. Всеки може да ми каже как да се анализира този код събрание за втора линия: в R16, PORTB; прочетете PORTB резе SBR R16, (1

Аз бих ви препоръчваме да задават такива въпроси по време на форума в www.avrfreaks.net вие ще получите много по-бързи отговори на конкретни въпроси AVR там.

Hi Клуг, благодаря много!!! : O Но аз все още имам още 1 въпрос, това е, как ние ще се диференцират, когато можем да използваме това твърдение, като (1

[Цитат] Но аз все още имам още 1 въпрос, е, как ние ще се диференцират, когато можем да използваме това твърдение, като (1

Салам Тази идея, да използвам в Кайл C51, за да настроите определен малко Например за да зададете малко не. "Място" в "Var" Аз използвам # определят SetBit (VaR, място) (Var | = (1

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back