AVR програматор (Serial Port)

Когато ви казват, "Fail" какво искаш да кажеш? Използвате ли avrprog.exe от Atmel? Дали устройството чете подпис байта? Какво устройство се опитваш да програмирате? Възможно е, че фърмуера на вашия програмист ISP е остарял, ако се опитвате да програмирате всяка от новите AVR Micros.

[Размер = 6] [/ размер] опитайте намиране на "пони прог го използва сериен порт, то е безплатно онлайн, ако не е да се свържете с мен

[Цитат = ctownsend] Когато ви казват, "Fail" какво имате предвид? Използвате ли avrprog.exe от Atmel? Дали устройството чете подпис байта? Какво устройство се опитваш да програмирате? Възможно е, че фърмуера на вашия програмист ISP е остарял, ако се опитвате да програмирате всяка от новите AVR Micros [/ цитат] се опитам да използвам avrprog.exe от ATMEL ... "Не се поддържа борда намерени AVRprog Ver 1.37" .. това е моята целева борда има проблем ...??

[Цитат = mymadi] В момента аз съм опитайте се да използвате този програмист: з ** P: / / www.sixca.com / инж. / статии / avr_isp / index.html бу го провалят ... Моля, помогнете ми ...[/ цитат] Това програмист би трябвало да работи. Някои фърмуера, натоварени в 2313 е променено около MOSI и Мишо линии са преминали и различна скорост беше осъществен. Така че, в зависимост от това какво фърмуера във вашата програмист ще се определи дали или не работи за вас. Ако вашият съвет е точно същото като в линка по-горе, опитайте този код в 2313 на борда си. Ако хардуерът работи правилно, този код ще работи 100%! На добър час

нужда, Atmel AVR микроконтролер програмист опитайте това 100% тествани от мен [URL = http://microembeded.blogspot.com/2011/04/avr-serial-port-programmer.html] Microcontroller Проекти: AVR Serial Port програмист [/ URL ] работи

Проверете този линк за сериен порт програмист AVR [URL = http://microembeded.blogspot.com/2011/04/avr-serial-port-programmer.html] Microcontroller Проекти: AVR Serial Port програмист [/URL], ако има някакъв проблем, тогава на живо ще бъде оказана подкрепа

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back