ATMEGA128 PORTF

T

tictac

Guest
здрастиПолзвам ATMEGA128 в моя проект, да се свържете PORTF на atmega128 към ГРАФИКА LCD за команда.Искам да знам, че мога да използвам PORTF като продукция, използвам CODEVISION за програмиране на C.
от тази команда в CODEVISION аз искам да имам

5 на най-пинов 0 и 7. но когато тази мярка за закрепване

на

Виждам напрежение 1 волт над 0,7 ПИН. I изключите JTAG на този микроорганизъм.
DDRF = 0xff;PORTF = PORTF | 0x81;
PLEASE HELP ME.ПО ОТНОШЕНИЕ.

Na początku maja br. media obiegła wiadomość o kradzieży danych 1,3 miliona francuskich klientów operatora Orange. Coraz więcej firm pada ofiarą ukierunkowanych ataków hakerów. Dotyczą one nie tylko korporacji, ale w dużej mierze sektora MŚP. Utrata poufnych informacji to prawdziwa katastrofa biznesowa, oznacza straty finansowe i kładzie się cieniem na wizerunku firmy.

Read more...

Каква е версията на CVAVR?Спомням си, че има неправилно определяне на mega128.h файл в ранните версии.
Кода, който пише трябва да работят, двойно проверете дали ADC също е изключено, то също може да отхвърли на PORTF като GPIO.

Успех

Опитвам код, подобни на кода, който съм написал в C, в BASCOM 1.11.8.3 пълната версия, но аз добивам този response.I DONT знам защо?

по отношение наДобавен след 2 минути:Аз се свържете ПИН 1 (PEN) от atmega128 VCC.is да го коригира?

Здрасти,
проверете jtag позволи маркер преди програмиране.
порт F doesn't работят нормално, ако и се даде възможност jtag programming.disable jtag fusebit и тестват отново.
BR

благодаря
Аз правя неспособен jtag преди
как мога да знам това, което пристанище е щети и не работи?

по отношение на

Какво ще кажеш за включване на всички пристанище до изхода 1 с помощта на съветника.всякакви странни изхода напрежение може да се посочи е проблем.Имам проблем, така и преди, и това е така, защото тампон е shorted.

Във всеки случай, ако имате *. ч или *. lib за графичен LCD, бихте акции?Отколкото.Ау, DONT забравяме да споменем графичен LCD тип.

този код е за MG240x128 LCD.
t6963
успех
Съжаляваме, но трябва да имате за вход, за да видите тази закрепване

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back