AT89s51 на асемблер,

M

malli_1729

Guest
Благодаря ф IanP ........... IAM отново имат малък проблем ..................... когато ние сме четене на данни от RAM или ROM .. 1-вия ние ще позволи на чип, чрез даване на чипа позволи сигнал, тук ние сме го поставя директно на земята ... Добре тогава ние изпращаме изхода позволяват сигнал (Active ниска), за да даде възможност на изходните буфери, след четене на данни, ние ще направим изход се даде възможност на високо, така, че datalines ще плува .. за всяка операция за четене, използвайки MOVX A, при ОРТК ... ние правим тази операция .. Искам да кажа, изход позволи все по-ниски за някое време и тогава да стане високо ............... Защото, имам нужда от всички тези неща, за взаимодействие AT29c256 с AT89s51 .... в AT29c256 те са дали, че във време, ние трябва да се даде на 64bytes за програмиране и за всеки байт в 64 байта, ние трябва да направим чип позволи висока към ниска ................. ........, така, че "защо IAM задавате тези въпроси, от програмиране, аз трябва да направя, или ще бъде направено вътрешно аз не знам .............. ....... моля да ми помогне ..........................

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back