ASIC FPGA компании в Гърция?

G

Guest

Guest
Някой знае ли какви компании съществуват в Гърция, за ASIC, FPGA дизайн?

Заплата е ЕВРО 1000 за Freshmen.

Бих казал, може да има не повече от 250 души работят тук за цифрово проектиране.Тенденции са, че ако тези компании на пазара нещо сериозно с голяма клиентска база и въведете PDA, вградени и други области, той ще умре.

Компаниите са придобили в фалшиви пътеки и на и на и в миналото.Аз не съм наясно с една ДОБРА цифров продукт с клиент пространство на повече от 50 лица са фирмените клиенти.

Нека да кажа, че аз не съм наясно с една гръцка фирма например предоставяне на гръцки univs.или училища.Запомни Би Би Си хилядни обратно в 80-те продават на всички британските училища?Няма такова нещо тук.

Гръцки инженери са доста добри, но бюджетите са съответно ниски.Нещата са придобили по-лошо, тъй като злато пъти от 1997-2000.
Аналогови гръцки инженери, може да има по-голям шанс с дизайн на захранването, UPS, RF др

the_penetratorŠ

Чувал съм, че микро-ST ще открие филиал в Гърция, и иска да използва някои инж..Така ли е наистина?

Лошото, че в Гърция, с изключение на заплата е, че повечето от фирмите IC тичане и контролирани от гръцки университетски преподаватели.Ако не сте, идващи от гръцки университет, че е много трудно да се намери работа, защото отварянето на uni.professors наем собствените си студенти веднага.

Гръцки компании са наети от гръцки главно инженери.Тенденцията тук е, че инженерите да заминат в чужбина да си намерят работа ...По отношение на ЕТ филиал съм чул нищо!
Въпреки това там са гръцките компании, които да предния край на "СВ.

Павлос

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back