ARM STM32 семейство програмиране

3

3wais

Guest
Здравей, аз работя с AVRs напоследък, но сега работя върху един проект, който се нуждае от повече изчислителна мощ. Затова реших да купуват M3 един ARM Cortex процесор, най-вече STM32 F2 семейство процесори. в момента е отворен програмист източник за това семейство?? аз използван USBasp на програмни AVRs. има ли нещо подобно за това семейство? или някакви други кора М3 семейства?? благодаря.

Можете да закупите (Струва по-малко от Калифорнийския университет в себе си: хаха :) С много на борда хардуер и STLink,,.

Проблемът е, че и двете връзки са Англия. добре, аз ще има проблеми с някакви други (купи онлайн) връзки. Не мога да си купите някой от тези онлайн поради усложнения с корабоплаването и митнически и др. това не е толкова лесно тук. също така нямаше да ниска цена след смяна на валута. този защо имам нужда от нещо, което е напълно отворен код, нещо, което мога да направя от себе си, съжалявам за неприятности.

"Тук е мястото, където :) в развратни ми Corner не е проблем да получат такива неща, тук са някои компании, които могат да внасят части, за процент (20%), разбира се. Причината, поради която споменах Discovery борда е, че на борда с много Addons върху себе си е по-евтино от Калифорнийския университет. Ако смятате да развивате даден продукт, които могат да бъдат добър избор, както и ако вие се учите как да използвате специално UC. Както и да е Farnell разполага със складови бази в повече от една държава по света, предполагам. FYI за "играчка" Аз съм заплащат ~ $ 25, приятел донесе 20 "играчки" за някои от нас, без комисиона. Връзки за цените.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back