Ansys 9.0 ключова нова функция на стойност знае!

S

sassyboy

Guest
Уважаеми колеги,

Вчера видях една обява от сайта Ansys по отношение на новата версия на версия 9.0.Една от новите ключов елемент, който открих най-атрактивните е; пристанище вече е на разположение да започнат равнина вълна за разсейване на периодичен анализ на структурата като честота Селективна Повърхност (FSS).В миналото съм да изследвам FSS с помощта на анализ в eigenmode Ansys 8.1.Сега, тази нова функция ще ми позволи да получи много по-бързо предаване и размисъл отговор на FSS и висока равнина на земята импеданс.

Въпреки HFSS има по-добър потребителски интерфейс и широко използвани от ограничен ентусиасти елемент ЕМ, Ansys е по-голяма свобода за контрол на дупки, и по-строга CAD програма за внос и износ на различни формати CAD.

С най-добри пожелания

Sassyboy

з п **: / / www.ansys.com / продукти / newfeatures / default.asp

Има-та версия 9.0 били освободени или се дължи това?Благодаря Ви за отделеното време.

-svarun

svarun написа:

Има-та версия 9.0 били освободени или се дължи това?
Благодаря Ви за отделеното време.-svarun

Привет

Каква е разликата между тези 2 пресата
Ansys v9.0 и Ansys Workbench v9.0?

bzaki написа:

ПриветКаква е разликата между тези 2 пресата

Ansys v9.0 и Ansys Workbench v9.0?

Аз съм объркана от всички различни версии ANSYS.

Има ли ANSYS Workbench 9.0 направя всичко, което ANSYS 9.0 ли?Са на разположение с Multiphysics?

Има всички функции Multiphysics достъпни от Workbench?Например, бих искал да модел пиезоелектрични преобразуватели (материални деформирани от електрическо поле).Мога Workbench достъп до всички неща, които заедно физика?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back