T
TrriKri
Guest
Здравейте! Аз съм писмено заявление, което е трябвало да комуникират с JTAG от Amontec d2xx библиотека за Linux. Драйвери за устройството са инсталирани. Ключът е призната от компютъра, тъй като това е, изброени в PROC файла / ргос / автобус / USB / устройства. Когато стартирам моята кандидатура, първо VID / PID се променят с FT_SetVIDPID съответните стойности. Тогава броят на устройствата са пресилено FT_ListDevices (и numDevs NULL, FT_LIST_NUMBER_ONLY), и стойността на numDevs след това става 2 (защо 2? Има само едно устройство в PROC файл с комбинацията че VID / PID). След това аз се сблъскате с проблеми. Когато се опитам да донесе информация за устройствата, използвайки FT_ListDevices, той се връща 18 (FT_OTHER_ERROR), както, когато се опитват да донесе сериен номер и описание, и двете, когато се опитват да донесе един по един и всички наведнъж. Тогава аз се опитах да отваряте устройството по сериен номер (тъй като PROC файла не съдържа тази информация), и след това по описание, с FT_OpenEx, но и двете от тези опитва връща 2 (FT_DEVICE_NOT_FOUND). Тогава аз се опитах да отворите от индекса използване FT_Open. Индекси 0 и 1 се завърнаха 3 (FT_DEVICE_NOT_OPENED), докато индексът> 1 също се връща 2. Ако някой може да ми каже, защо аз тичам в толкова много неприятности, аз ще бъда много благодарен. JTAGkey е нормална JTAGkey FT2232 от Amontec. Благодаря предварително!