Altium, износ изображение от 3D

Z

zuzu

Guest
Ами .. след няколко дни на интензивна игра с Altium (и няколко проблеми на PCB концепция разбиране) да заключим, че е наистина отличен софтуер. Бях впечатлен от простотата на библиотеки концепция, особено когато дефинирани от потребителя трябва. Също така SolidWorks 3D модели за опаковки са внесени успешно без всякакъв вид проблеми ... наистина невероятно 3D режим на редактиране. Въпреки това, с изключение на печат (пълно) екран:) има някакъв шанс за заснемане на статични изображения от 3D изглед, както PNG, GIF и т.н.? Също така има възможност да изнасят цялата 3D PCB Acrobat PDF формат (3D)? Благодаря много,

... Въпреки това, с изключение на печат (пълно) екран:) има някакъв шанс за заснемане на статични изображения от 3D изглед, както PNG, GIF и т.н.?
Ctrl + PrtScn ще копира целия екран в клипборда. След това можете да поставите в боя, и освен ...

В режим 3D можете да File -> Save As -> Export СТЪПКА, и това ще ви спести цялата платка като модел Стъпка, която можете да прочетете в друга програма (т.е. Inventor, и мисля, SolidWorks или Acrobat Extended). Това не изглежда чак толкова добър, колкото го прави в Altium, всички части са там, но не можете да видите следите на печатната платка, като можете да в Altium.

Имам изнесени STEP файл (File -> Save As -> Export STEP), но не мога да го отворите. Аз се опитах няколко различни програми (т.е. SolidWorks eDrawings 2011 г., eDrawings RapidFire Lite и други), но всички от тях ми дава същото съобщение за грешка: невалиден или повреден STEP файл и след катастрофи. Дори и Altium не можете да отворите файла от само себе си. Има ли някой, изправени пред такъв проблем? - Tantudaisu -

може би един от модела на стъпка в платката е повреден?? Били ли сте опитвали и износ само PCB себе си, за да видите, ако процесът работи?

Вие можете да отпечатате 3D в PDF формат. Задайте 3D изгледа ви харесва във вашата редактор PCB. Отиди на Йов файл -> Add New Документация -> PCB 3D щампи. След това да конфигурирате -> Custom -> Вземете текущата позиция на камерата. Ok. Печат / Публикуване в PDF. Ако се интересувате да научите повече за 3D и Altium, виж моя пост - Designer - 3D модел на вашия PCB - това е наистина лесно - (FEDEVEL) [/URL]

Аз се опитах да изнасят STEP файл на друг компютър и тя работи! - Tantudaisu -

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back