AC моторни скорост контрол

G

garg29

Guest
Здравей приятели,
Искам да ме дизайна на три етапа AC моторни скорост контролер ......... моторното рейтинги са: три етапа, AC, 220V, 50Hz, 960rpm, 2hp, асинхронен двигател.
моля помогнете ми се, момчета ... как да се процедира от скрап .... трябва да използвам traic или igbt'sor какво друго. [/ IMG]

McAfee Labs przedstawia najnowszy raport (McAfee Labs Threats Report: June 2014) dotyczący zagrożeń, z jakimi mogą spotkać się użytkownicy urządzań mobilnych. Jego autorzy zwracają uwagę na taktykę cyberprzestępców, którzy z powodzeniem wykorzystują popularność, funkcje i słabe punkty legalnych aplikacji. Okazuje się zatem, że twórcy aplikacji mobilnych muszą wzmożyć swoją czujność w kwestii bezpieczeństwa oferowanych produktów.

Read more...

Можете да контролират AC моторни с AV / Е или вектор регулиране.
V / F е по-лесно, и то обикновено е студена realiyed на microcontroller.
Векторни контрол е модерен подход, който дава много по-добри резултати, но той се нуждае от повече усилия за програмиране, и обикновено специализиран DSP.

Тук е моят съвет: Не го прави!

Той е доста сложен и комплексен въпрос и ако можете да си купя един от най-шелф контролер за $ 300 ще е 10 пъти по-евтино, отколкото контролер (малко chanses за крайния успех ...), който се опитвате да проектират и изграждане ..
Отидете на плажа, приятелю, не беше вашето време!

Знам, звучи ужасно, но е истина,
повярвай ми ...

Привет

Можете да използвате diac / thyristor, защото мисля, че ще имате проблеми при използване на triac.

Опитайте се да видите дейташитове на TCA785, помня съм виждал някой нещо за 3-фаза моторни контролиране, тук можете да използвате triac, не знам защо

Regads

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back